13. december 2017
Der bliver gået til den i de korte kampe på Osted IF?s baneanlæg - deltagerne på fodboldskolen kommer mest fra Lejre og Osted. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Der bliver gået til den i de korte kampe på Osted IF?s baneanlæg - deltagerne på fodboldskolen kommer mest fra Lejre og Osted. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldskole: Tænk at blive så god som EM-pigerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldskole: Tænk at blive så god som EM-pigerne
Lejre - 09. august 2017 kl. 11:23
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldskolen på Osted stadion i Uge 32 er den fireogtyvende af slagsen, og der er masser af liv og spil på grønsværen, hvor 76 børn er tilmeldt, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Selina, Sofia og Emilie, der alle spiller på FC Lejres U11-hold, er ikke i tvivl om, at det har været fedt at se fjernsyn de sidste uger. Og naturligvis er det EM i fodbold for kvinder, det handler om.

- Det har været sjovt at se piger spille fodbold rigtigt godt; ikke bare mænd, smiler Emilie, mens de to andre piger nikker.

Alle tre har siddet og set EM-kvindernes vej til stjernerne sammen med deres forældre.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive lige så god som dem, siger Emilie. De øvrige piger synes, ligesom Emilie, at Pernille Harder bare er sej; supersej. Men de er nu alle sammen gode på EM-holdet.

Der er ikke noget i vejen med pigernes ambitioner. Og i denne uge får de endnu mere lærdom i at spille fodbold. De er blandt otte piger på DBU fodboldskolen på Osted stadion; de fleste børn er fra Lejre og Osted.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk