25. august 2019
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire mellemøstlige typer mistænkes for indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire mellemøstlige typer mistænkes for indbrud
Lejre - 20. februar 2019 kl. 08:24
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet er nu kommet et skridt videre i sagen om et indbrud på Askevej i Ejby onsdag den 13. februar. Indbruddet skete inden for et kort tidsrum - fra kl. 09.45-11.30, hvor en 70-årig kvinde var væk fra sin bopæl, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

I det tidsrum havde nogen lænset huset og stjålet computere, gps, spiritus, smykker og nogle sparegrise fra hendes bopæl, der var totalt gennemrodet, ja selv potteplanter var skilt ad.

Politiet undersøgte stedet for spor efter indbruddet og fik under den indledende efterforskning kontakt til et vidne, der om formiddagen havde set tre mænd med mellemøstlig udseende og i alderen 20-25 år gå ad Askevej i sydlig retning.

Den ene bar på en sort sportstaske, og alle tre gik hen til en afventede bil, hvor en fjerde mand i samme alder og med samme etnicitet afventede.

Der var tale om en lille sølvgrå personbil med danske nummerplader, som de alle fire forlod området i.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra andre personer, der har bemærket bilen eller de fire personer i området, idet politiet ikke kan udelukke, at de har noget med indbruddet på Askevej at gøre. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk