20. november 2017
Forpagter Camilla Adelsted Mikkelsen modtager én af dagens mange lykønsknings-gaver - her fra Elin, gift med én af investorerne, Stefan Vestergaard fra Vestergaard Company. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Forpagter Camilla Adelsted Mikkelsen modtager én af dagens mange lykønsknings-gaver - her fra Elin, gift med én af investorerne, Stefan Vestergaard fra Vestergaard Company. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig reception da Gershøj Kro genåbnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig reception da Gershøj Kro genåbnede
Opdateret 02. august 2017 kl. 10:44
Lejre - 02. august 2017 kl. 10:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Receptionen på åbningsdagen tirsdag på Gershøj Kro & Strandhotel blev et tilløbsstykke, og humøret var højt på terrassen foran kroen ved Gershøj Havn, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Telefonen bare ringede og ringede. Masser af mennesker ville reservere plads på Gershøj Kro på åbningsaftenen, og mange blev henvist til weekenden af forpagter Camilla Adelsted - for alt var booket op på åbningsdagen.

Inden da blev receptionen holdt på den nyrenoverede terrasse foran kroen, og vejret artede sig mildt og næsten rigtigt sommerligt, mens gæsterne - hovedsageligt frivillige fra byen, ejere og forbindelser - strømmede til for at deltage i opstarten af noget særligt.

For det er Gershøj Kro og Strandhotel. Den kæmpestore indsats af frivillige og ejere fra den nye ejerkreds har skabt et smukt hotel i lyse farver, med 10 værelser på 1. salen, herunder en lejlighed eller suite, om man vil, med flere sengepladser. Alt sammen uden at give køb på kroens klassiske charme og miljø.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk