21. juni 2021
Arkivfoto: Lars Sandager Ramlow
Arkivfoto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fartsyndere blitzet - der køres alt for stærkt på Hornsherredvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fartsyndere blitzet - der køres alt for stærkt på Hornsherredvej
Lejre - 12. februar 2020 kl. 12:48
Af Agnete Vistar

Politiet har i flere omgange haft den automatiske trafikkontrol (ATK) - fotofælden - ude i gang på Hornsherredvej og lavet målinger. Målingerne blev foretaget af trafikken i nordgående retning på Hornsherredvej ud for nr. 3 - Borrevejle-grillen - hvor det er tilladt at køre 60 km/t. Og resultatet af målingerne var følgende:

Onsdag den 29. januar i tidsrummet mellem kl. 13.52 og kl. 19.30 passerede 3449 biler/lastvogne, og der blev blitzet 166 bilister. Heraf kørte ni bilister til et klip i kørekortet, to til betinget frakendelse af førerretten. Den højest målte hastighed var 107 km/t.

Mandag den 3. februar i tidsrummet mellem kl. 07.42 og 13.07 passerede betydeligt færre biler - i alt 1302, men der blev blitzet næsten samme antal, idet hele 156 bilister får en hilsen fra politiet i form af en bøde. Af disse sager var hele 26 til klip og to til betinget frakendelse. Højeste hastighed var 109 km/t

Mandag den 10. februar i tidsrummet kl. 06.39 til kl. 13.11 passerede 1433 biler, og i alt 148 blev blitzet. Heraf 22 til klip, én til betinget frakendelse. Højeste målte hastighed på 107 km/t.

Resultatet af disse kontroller giver politiet et tydeligt billede af, at det er meget generelt, at bilisterne på strækningen kører for stærkt. Politiet har derfor planlagt flere målinger med ATK-bilen på Hornsherredvej i fremtiden.

Baggrunden for, at politiet har valgt at tjekke Hornsherredvej er en række henvendelser fra borgere, som har gjort opmærksom på, at der blev kørt for stærkt på Hornsherredvej i Kirke-Såby, Lejre.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk