10. august 2020
Søndag den 12. januar kan man få lov at »smugtræne« med Lejre Fitness, når de holder prøvedag forud for åbningen, der forhåbentligt finder sted til marts. Foto: Daniel Sennek
Søndag den 12. januar kan man få lov at »smugtræne« med Lejre Fitness, når de holder prøvedag forud for åbningen, der forhåbentligt finder sted til marts. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få et smugkig på Lejre Fitness

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få et smugkig på Lejre Fitness
Lejre - 06. januar 2020 kl. 09:45
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Lejre Fitness, der skal åbne i den nye tilbygning til hallen ved Allerslev skole, er i fuld gang med at træne deres kommende instruktører. Den første workshop blev afholdt i starten af december, og i alt sendes otte instruktører på uddannelse, så de kan undervise, når fitnesscenteret åbner.

- Alle vores instruktører er frivillige kræfter, så også her er vi glade for opbakningen. Vi betaler for deres uddannelse som fitnessinstruktører og så får de selvfølgelig erfaringen. Vi afholder også endnu en workshop med dem, når vi kommer tættere på åbningen, så alle detaljer er klar, når medlemmer skal bruge centeret, siger Carsten Skov, der er fromand for Lejre Fitness.

Hvis alt flasker sig med finansieringen af Lejre Fitness, så håber formanden, at det vil være muligt at åbne i marts 2020. Man behøver dog ikke vente helt dertil for at få en forsmag på det hele. Søndag den 12. januar afholder Lejre Fitness i samarbejde med Allerslev Gymnastikforening en DGI Fitness Tryday, hvor det vil være muligt at prøve lidt maskiner og høre om foreningerne.

- Vi låner lidt udstyr med nogle kettlebells og romaskiner på dagen, og så håber vi på at lave en rokonkurrence, hvor man kan vinde en måneds medlemskab til Lejre Fitness. Derudover kan man få målt fedtprocent, få lavet en fitnesstest, samt møde instruktørerne og bestyrelsen, fortæller Carsten Skov.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk