19. maj 2019
Mange tons effekter skiftede hænder i løbet af tre timer i Kirke Hyllinge Hallen søndag, hvor det første byttemarked nogensinde blev holdt. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Mange tons effekter skiftede hænder i løbet af tre timer i Kirke Hyllinge Hallen søndag, hvor det første byttemarked nogensinde blev holdt. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et marked helt uden penge i ligningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et marked helt uden penge i ligningen
Lejre - 15. oktober 2018 kl. 10:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det første byttemarked i Kirke Hyllinge Hallen søndag blev en kæmpe succes. Konceptet blev rost af mange besøgende, der kom med mange kilo effekter. Og gik med næsten lige så meget, eller mere, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Byttemarkeder er ved at blive meget varme. De popper op mange steder og er populære. I løbet af de tre timer, som byttemarkedet varede i Kirke Hyllinge, væltede det ind med mennesker. Initiativtager Vibe Didrichsen fra Kirke Hyllinge var i strålende humør:

- Det går jo over al forventning, stormsmilede hun, mens datteren Hui sad ved bordet i indgangen og registrerede folks postnumre, og Vibes mand Allan havde travlt med at veje de indkomne effekter på en vægt.

Princippet med byttemarkeder er, at man giver de brugbare ting, man ikke selv længere har brug for, og til gengæld tager de ting, andre ikke vil have. Der er ingen penge med i ligningen overhovedet - kun al den energi, som en ildsjæl lægger i eventen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk