23. november 2017
Humøret var højt under rejsegildet, hvor der blev holdt en række taler om den store vision om Bofællesskabet Cecilie Marie. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Humøret var højt under rejsegildet, hvor der blev holdt en række taler om den store vision om Bofællesskabet Cecilie Marie. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En milepæl på vej mod Cecilie Marie hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En milepæl på vej mod Cecilie Marie hjemmet
Lejre - 17. august 2017 kl. 11:06
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bofællesskabet Cecilie for unge med nedsat funktionsevne tager form, og i går var der rejsegilde på byggeriet af 20 boliger i Hyldegaards-udstykningen ved Åsen i Hvalsø, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Sommersolen strålede ned over den festlige dag, hvor håndværkerne blev fejret og endnu en milepæl blev passeret på vej mod boligerne til unge mennesker over 18 år med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Efter planen skal hele byggeriet stå klart til indflytning den 21. januar. Indvielsen holdes dog først til næste sommer.

Rigtigt mange forældre kom med deres unge sønner og døtre, som de gerne vil have en plads til på det kommende bofællesskab. Cecilie Marie bliver en selvejende institution i tilknytning til Fonden Mariehjemmene. Alle boliger får to rum og har eget bad, toilet og tekøkken. Desuden er der fællesarealer. Man kan dog først efter reglerne skrives op tre måneder før åbningen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk