24. november 2017
Hård økonomisk styring, og opfølgninger fra måned til måne, har givet resultater i Lejre Kommunes regnskab. Arkivfoto: Agnete Vistar
Hård økonomisk styring, og opfølgninger fra måned til måne, har givet resultater i Lejre Kommunes regnskab. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det bedste regnskab længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bedste regnskab længe
Lejre - 15. maj 2017 kl. 11:52
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune har stort overskud og et mindreforbrug på 20,8 mio. kroner. Nu sendes den gode årsrapport til revisionen,skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Den hårde økonomiske opbremsning og styring har givet resultater. Det er lykkedes at bremse op for de uforudsete udgifter, som i årevis har givet sorte huller i Lejres regnskab. Faktisk er det kommunens bedste regnskab i mange år. Mindreforbruget er på 1,4 procent.

Det samlede ordinære driftsresultat (som er forskellen mellem driftsindtægter og driftsudgifter) viser et overskud på 116 mio. kroner. Det skal ses i forhold til et oprindeligt budgetteret driftsoverskud på 98 mio. kroner.

Allerede i april sidste år gik kommunen i gang med at bremse op påny, da der lurede forskellige budgetskred, blandt andet på det specialiserede område. Så der blev skåret i udgifterne for at skabe mere robusthed i økonomien.

Se også DAGBLADET Roskilde mandag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk