23. september 2020
Et vælgermøde i 2017, også arrangeret af Henrik Svanholm og med samme format - snak med politikerne over mad - var meget vellykket. Arkivfoto: Agnete Vistar
Et vælgermøde i 2017, også arrangeret af Henrik Svanholm og med samme format - snak med politikerne over mad - var meget vellykket. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debatmøde om boliger tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debatmøde om boliger tager form
Lejre - 24. januar 2020 kl. 11:27
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debatmødet om Lejres boligpolitik den 6. februar klokken 18.30-22.00 tager nu for alvor form. Det fortæller arrangøren Henrik Svanholm, der planlægger at lave en kæmpe grydefuld chili-con-carne til fællesspisningen i Domus Felix i Lejre by. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det nye køkken bliver jo først færdiglavet i Domus Felix en uge efter debatmødet, så jeg laver maden hjemmefra. Det skal nok lykkes at bespise 120 mennesker, og kommer der ikke så mange, skal maden nok blive spist alligevel, siger Henrik Svanholm.

- Jeg har kontaktet alle de relevante politikere, og flere har allerede sagt ja tak til at komme, tilføjer han.

Boligpolitik har været de seneste måneders varmeste debatemne i Lejre; ja det har det faktisk været i de seneste par år. Spørgsmålet er - hvad ønsker Lejres borgere; hvad kan lade sig gøre, skal boligpolitikken ændres eller bevares - der er nok at tage fat på.

Maden koster 50 kroner; ingen formue - og så får man de stærke politiske krydderier med!

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk