23. november 2017
X Factor finale den 31. marts 2017. I aften var det tid til årets X-Factor finale, hvor vinderen af X Factor 2017 skal findes. Her er det 16-årige Chili med sit andet nummer 'Dangerous Woman' af Ariana Grande valgt af Dallas Austin. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
gallery icon

Se billedserie

X Factor finale den 31. marts 2017. I aften var det tid til årets X-Factor finale, hvor vinderen af X Factor 2017 skal findes. Her er det 16-årige Chili med sit andet nummer 'Dangerous Woman' af Ariana Grande valgt af Dallas Austin. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chili: Lettet over ikke at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chili: Lettet over ikke at vinde
Opdateret 31. marts 2017 kl. 23:38
Lejre - 31. marts 2017 kl. 23:12
Af Victor Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16-årige Chili fra Kirke Hyllinge måtte tage til takke med en andenplads i X Factor 2017, efter at Morten lidt overraskende vandt seernes gunst og tog sejren. Den unge sangerinde fra Lejre-området er dog meget afklaret omkring udfaldet af finalen.

- Jeg er faktisk ikke så ærgerlig over ikke at vinde, selvom det kan lyde underligt. Jeg føler allerede, at jeg har opnået mit mål ved at nå så langt, som jeg er kommet, siger Chili til sn.dk.

arrow Læs også: Billedserie: Morten slår Chili i X Factor-finalen
Mere musikalsk frihed

Mens Morten med sejren skal i studiet med den amerikanske hitproducer Dallas Austin og indspille fire sange, så bliver der lidt mere ro på for Chili i den kommende periode, der skal tilbage til sine venner på Himmelev Gymnasium og Lejre Ungdomsskole. Det glæder hun sig til.

- Andenpladsen giver mig mulighed for at få lidt ro på og tage det hele i mit eget tempo, i stedet for at skulle i studiet med det samme. Det kunne selvfølgelig have været fedt at arbejde med store navne, men nu får jeg også tid til at finde min egen stil rent musikalsk uden ydre pres, siger Chili til sn.dk.

Premiere på Lejre Ungdomsskole

Den unge sangerinde har nu mulighed for atter at hellige sig studiet og vennerne i 1.g på Himmelev Gymnasium og med musical-holdet på Lejre Ungdomskole, hvor hun faktisk skal i ilden med det samme.

- Vi har premiere på Fame på mandag, så allerede i morgen skal jeg mødes med de andre og øve intenst op til premieren. Det glæder jeg mig rigtigt meget til. Men jeg kommer også til at savne X Factor, siger Chili.

arrow Chili videre blandt de sidste to i X Factor
31. marts 2017 kl. 20:33 Opdateret: kl. 20:33
arrow Billedserie: Rød løber: X-Factor-finale 2017
31. marts 2017 kl. 19:52 Opdateret: kl. 21:00
arrow Disse sange skal Chili synge i X-Factor-finalen
31. marts 2017 kl. 18:38 Opdateret: kl. 18:38
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk