28. september 2020
Seks smittede medarbejdere fra Ringsted-virksomheden Danish Crown opholder sig nu i isolation i en pavillon i St. Karleby i Lejre. Men ikke alle seks har fulgt reglerne. Arkivfoto: Anders Ole Olsen
Seks smittede medarbejdere fra Ringsted-virksomheden Danish Crown opholder sig nu i isolation i en pavillon i St. Karleby i Lejre. Men ikke alle seks har fulgt reglerne. Arkivfoto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bygning med corona-smittede skræmmer lokale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygning med corona-smittede skræmmer lokale
Lejre - 06. august 2020 kl. 09:11
Af Agnete Vistar

Lejre Kommune er trådt til og har modtaget seks af de corona-smittede medarbejdere fra Danish Crown i Ringsted. De seks mænd, hvoraf i hvert fald flere er polakker, befinder sig i selv-isolation i 14 dage i en pavillon i St. Karleby. Og nogle af disse personers adfærd har fået borgere tæt på og i Kirke Hyllinge op i det røde felt.

arrow Læs også: Corona-isolerede skal bo i flygtningebolig

Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag. Én af medarbejderne skulle være kørt fra stedet i en bil - uden mundbind, trods det at han er smittet. Og flere skulle være set ude på fortovet. Det har medført oprørte kommentarer på Facebook. Flere skriver, at de ikke længere vil handle i Kirke Hyllinge.

- Da vi får det at vide, kontakter vi straks Ringsted Kommune. Forvaltningen i Ringsted var heroppe tirsdag og indprente over for de seks personer i St. Karleby, hvordan reglerne for selvisolation er, siger borgmester Carsten Rasmussen (S) til Dagbladet.

- Jeg var selv deroppe tirsdag flere gange, og de seks medarbejdere fra Danish Crown befandt sig i bygningen eller bagerst nede i haven. Jeg går klart ud fra, at de overholder isolationen, siger han.

Ifølge reglerne må ingen af de isolerede seks handle ind i lokalområdet eller andre steder; de skal forblive på ejendommen. Ringsted Kommune leverer mad og andre de seks og sørger for alle fornødenheder.

Se også DAGBLADET Roskilde torsdag.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk