22. august 2019
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist uden kørekort og påvirket af narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist uden kørekort og påvirket af narko
Lejre - 19. februar 2019 kl. 15:07
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen fast bopæl, intet kørekort og efter alt at dømme påvirket af narko under kørslen - det var ikke lige de mest heldige oplysninger for en 26-årig mand, politiet stod og samlede sammen om ham, efter at de havde stoppet ham på Hovedvejen i Osted mandag formiddag.

Det førte til en anholdelse, skriver DAGBLADET Roskilde. Kørekort har han ganske vist haft en gang, men det er ikke generhvervet efter udløbet af en tidligere frakendelse, så politiet sigtede ham for kørsel uden førerret.

Anholdelsen skyldes, at politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika under kørslen. Efter at have afleveret en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, blev den 26-årige mand afleveret i fogedretten i Roskilde.

Oveni alt det andet viste det sig nemlig, at han også var eftersøgt af politiet til fremstilling i fogedretten, selv om politiet tidligere har haft telefonisk kontakt til ham og oplyst ham om, at han snarest skal få sit udestående med fogedretten klaret.

Den 26-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og om hvordan straffesagerne forventes afgjort.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk