21. februar 2019
Lynhurtigt fibernet er et stort ønske hos tusinder af husstande i Lejre, men kommunens store teleudbud fører i denne omgang ikke til noget. Nu skal lægges en ny strategi. Arkivfoto: Dorte Larsen
Lynhurtigt fibernet er et stort ønske hos tusinder af husstande i Lejre, men kommunens store teleudbud fører i denne omgang ikke til noget. Nu skal lægges en ny strategi. Arkivfoto: Dorte Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annullerer stort teleudbud efter kun ét eneste bud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annullerer stort teleudbud efter kun ét eneste bud
Lejre - 06. september 2018 kl. 11:31
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune har kun fået ét eneste bud på sit store teleudbud, der skulle bane vejen for bedre netdækning i kommunen. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Lejre Kommune er én af de kommuner i landet, der har ringest net-dækning. Og det er op ad bakke, som borgmester Carsten Rasmussen (S) siger, for det eneste bud, der indløb - fra TDC - var tre gange så højt som forventet.

- Vi har faktisk brugt rigtigt mange kræfter på at lave et udbud, og vi var ude og strække de kommunale muligheder for, hvad vi kunne gøre inden for lovgivningens rammer. Men det var et fuldkomment horribelt bud, vi fik fra TDC, siger borgmesteren til Dagbladet.

Kommunen ønsker at få en digital infrastruktur til kommunens egne decentrale institutioner. Håbet har været, at flere teleoperatører kunne se en ide i at byde på dette. Samtidigt kunne såvel borgere som virksomheder på strækningerne koble sig på. På den måde kunne kommunen sikre bedre dækning til nogle af de mange husstande i tyndt befolkede områder, som har ringe netdækning.

Blandt kommunens egne decentrale institutioner er der også en del, der har langsomt net, og det er ikke besluttet præcis, hvad næste skridt nu bliver. Der kan måske blive tale om mindre deludbud.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk