16. november 2018
Den gode mad blev lavet af lokale produkter i Trællerupskolens køkken - og nydt bagefter. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den gode mad blev lavet af lokale produkter i Trællerupskolens køkken - og nydt bagefter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70 kom til første fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 kom til første fællesspisning
Lejre - 03. november 2018 kl. 13:37
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

70 mennesker mødtes tirsdag aften til fællesspisning på Trællerupskolen, da Gevningehalvøens Udviklingsforums (GHUF) første offentlige arrangement løb af stablen. Maden var lokal og stemningen helt i top, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Aftenen blev indledt af Peter Roland fra rollespilsforeningen Rollo, og han arrangerede på bedste vikingemaner et vaskeægte bråvallaslag, hvor både børn og voksne først lærte historiske kampteknikker og siden kastede sig ud i kamp med skjolde og rollespilsvåben.

Bestyrelsen for GHUF og flere af deres børn tilberedte maden. Der blev skrællet, snittet, revet, stegt og bagt i Trællerupskolens køkken med initiativtager og næstformand Knud Bjerrum i spidsen. Menuen var sammensat af lutter lokale råvarer.

Der er ekstraordinær generalforsamling den 13. november i Gevningehalvøens Udviklingsforum.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk