20. november 2017
Sådan kommer facaderne på de almene boliger til at se ud, med sortmalet douglastræ og tegl forneden. Mangor & Nagels materiale
Sådan kommer facaderne på de almene boliger til at se ud, med sortmalet douglastræ og tegl forneden. Mangor & Nagels materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29 almene Lejre-boliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29 almene Lejre-boliger på vej
Lejre - 21. april 2017 kl. 11:37
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Embedsfolkene i Lejre Kommune går nu i gang med at lave et forslag til en lokalplan til 29 almene boliger, der skal bygges ved hjørnet af Rynkebjerggaardsvej og Højbyvej. Det skriver DAGBLADET roskilde fredag.

I snart fire årtier har jorden ved Rynkebjerggaard været båndlagt til institutionsformål. Men politikerne i teknik- og miljøudvalget har givet grønt lys til, at forvaltningen får lavet et forslag til en lokalplan, så der kan bygges på arealet ved Rynkebjerggaard.

Boligerne skal bygges lige over for det tidligere hovedsæde for Lejre Forsyning, på hjørnet af Rynkebjerggaardsvej og Højbyvej i Lejre by. De kommer i tre størrelser - de største på ca. 95 kvadratmeter, og de mellemste på ca. 86 kvadratmeter, og de mindste på mellem 51 og 54 kvadratmeter.

Den maksimale bygningshøjde på de nye boliger bliver på 8,5 meter i halvandet plan, og facaden vil mestendels består af sortmalet douglastræ samt brystning i tegl. Arkitektfirmaet Mangor & Nagel har tegnet boligerne.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk