20. april 2019
Så går starten i Bramsnæsløbet 2018 fra parkeringspladsen ved Kirke Hyllinge Hallen. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Så går starten i Bramsnæsløbet 2018 fra parkeringspladsen ved Kirke Hyllinge Hallen. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 200 ryttere kom godt gennem Bramsnæsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 ryttere kom godt gennem Bramsnæsløbet
Lejre - 10. maj 2018 kl. 15:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ca. 200 ryttere deltog i motionsløbet Bramsnæsløbet i sol og frisk blæst på Kristi Himmelfarts dag. Det skriver DAGBLADET Roskilde om fredag.

Bramsnæsløbet er en stærk og dyb tradition med mange deltagere fra Midtsjælland. Ingen, som DAGBLADET Roskilde talte med torsdag formiddag, da løbet blev afviklet, kan huske præcis hvor længe løbet har eksisteret, men i hvert fald over 25 år. Det blev oprindeligt startet af Lions Club; og siden arrangeret af KHIF Cykelmotion. Ikke med så mange deltagere de første år som de seneste år med flere hundrede deltagere.

Første hold med afgang torsdag morgen var gruppen, der kørte 53 km. Så kom alle de veltrænede, slanke topmotionister af sted ud på 138 km, og sidste hold, der blev sendt af sted, gennemførte 87 km.

Humøret var højt, og starten langsom. To MC marshalls førte an under hver afgang i roligt tempo fra Kirke Hyllinge Hallen og gennem byen, før rytterne kom ud på landevejene i de forårsgrønne landskaber, og her blev tempoet sat op. I alt var seks BMW marshalls hyret til Bramsnæsløbet og bidrog dermed til rytternes - og bilisternes - sikkerhed.

- Løbet er gået ovenud godt. Vi har fået forfærdelig meget ros for arrangementet. Vores depot ude på ruterne blev meget besøgt; mange stoppede for at få noget at drikke i varmen. Der var et enkelt mindre uheld - en rytter faldt ned i et hul på vejen i Frederikssund Kommune, og han fik nogle hudafskrabninger, fortæller formand for KHIF Cykelmotion, René Bachau.

Hurtigst på de 138 km var Lars Husballe.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk