25. september 2021
Cykelturismen skal fremmes i området omkring fjorden og i nationalparken, og Destination Fjordlandets projekt er ét af fire projekter på Fyn og Sjælland, der er valgt ud til at få støtte. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Cykelturismen skal fremmes i området omkring fjorden og i nationalparken, og Destination Fjordlandets projekt er ét af fire projekter på Fyn og Sjælland, der er valgt ud til at få støtte. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1,9 millioner til cykelturisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1,9 millioner til cykelturisme

Destination Fjordlandet får nu penge til at fremme cykelturismen i landet omkring Roskilde Fjord og i nationalparken.

Lejre - 28. juli 2021 kl. 06:50
Af Agnete Vistar

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har valgt at støtte Destination Fjordlandet med cirka 1,9 millioner kroner.

Destination Fjordlandet er selskabet, der varetager turismestrategien for de tre kommuner, Lejre, Roskilde og Frederikssund.

Et af fire projekter

Projektet til de 1,9 millioner kroner skal forbedre rammerne for cykelturisme i Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land, med indspil fra Dansk Cykelturisme.

Destination Fjordlandets projekt er ét af fire nye turismeprojekter på Fyn og Sjælland, der skal udvikle vandre- og cykelturisme, og som nu får støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Oplev endnu mere

Destination Fjordlandet satser med projektet »Bedre adgang og mobilitet - oplev endnu mere på cykel i Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land« på at få flere turister op på cyklen og ud i det smukke landskab omkring Roskilde Fjord.

Det sker blandt andet i samarbejde med Dansk Cykelturisme, der arbejder for, at det danske net af cykelruter bliver mere relevant for fremtidens turister.

- Vi har i forvejen en god infrastruktur med friluftsfaciliteter og nationale, regionale og lokale cykelstier. Projektet skal give en forbedret fælles kernefortælling, nemmere adgang til cykler, flere muligheder for forhåndsreserverede oplevelser samt bedre adgang mellem overnatningssteder og attraktioner, fortæller Thomas Kær Mahler, direktør i Destination Fjordlandet.

- Destination Fjordlandet er et af de steder på Sjælland, der har størst potentiale som cykeldestination med unikke naturområder i Nationalpark Skjoldungernes Land og store kulturelle attraktioner, tilføjer han.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk