24. januar 2021
Den 24 årige lokale verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, medvirker i en kampagnefilm produceret af VisitFjordlandet. Foto: Visitfjordlandet
Den 24 årige lokale verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, medvirker i en kampagnefilm produceret af VisitFjordlandet. Foto: Visitfjordlandet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VisitFjordlandet skyder film med verdens bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VisitFjordlandet skyder film med verdens bedste
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. maj 2020 kl. 06:36

Lejre: I sidste uge havde Fjordlandet genvisit af en sportsatlet i verdensklasse. Den 24 årige lokale verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, medvirkede nemlig i en kampagnefilm produceret af VisitFjordlandet. Filmen skal bruges som optakt til Tour de France Grand Depart 2021.

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at den 108. udgave af Tour De France, og ikke mindst verdens største cykelløb, starter i Danmark.

Det er første gang nogensinde, at løbet besøger Danmark og der er tre etaper på programmet. Lørdag den 3. juli 2021 starter 2. etape ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Herefter fortsætter ruten bl.a. til den UNESCO-bevarede Roskilde Domkirke, gennem dele af Nationalpark Skjoldungernes Land og ned ad Danmarks længste allé, Ledreborg Allé.

Fantastisk mulighed
Selvom der er over et år til tour-starten, så forbereder VisitFjordlandet sig allerede nu på den store sportsbegivenhed og folkefest.

Optaktsfilmen med Mads Pedersen bliver lanceret til august i forbindelse med Tour de France 2020 og er "en fantastisk mulighed for at vise hele verden, hvad Fjordlandet har at byde på" fortæller projektchef for VisitFjordlandet, Thomas Mahler, og uddyber:

- Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mads Pedersen. I to dage har vi filmet med Mads, hvor han har cyklet ruten i Fjordlandet og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Prikken over i'et er selvfølgelig også, at Mads selv kommer her fra området og kender vejene, fortæller projektchefen og fortsætter:

- Der bliver tale om en film, som kommer til at vise vores rute igennem Roskilde- og Lejre Kommune samtidig med, at vi sætter spot på nogle kulturseværdigheder og naturperler, der er undervejs på ruten.

Mads Pedersen bor i dag i Holbæk, men har bl.a. tidligere boet i Gevninge. Han ser også meget frem til sommeren 2021.

- Jeg glæder mig utrolig meget at se den færdige film og ikke mindst til at køre Grand Depart i Fjordlandet næste sommer. Det er helt specielt, at ruten går igennem mit eget nærområde, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk