21. juli 2019
Mødegruppen viser nye sider af skuespiller Danica Curcic.
gallery icon

Se billedserie

Mødegruppen viser nye sider af skuespiller Danica Curcic.
Foto: Henrik Ohsten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubådsdrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubådsdrama
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. februar 2019 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: En dramatisk storfilm med danske Thomas Vinterberg i instruktørstolen og så en nye dansk komedie, der viser en helt ny side af Danica Curcic, kan i de kommende uger opleves i Hvalsø Bio.

Danica Curcic på slap line
Et af tidens største skuespillertalenter - Danica Curcic - prøver for første gang kræfter med det komiske rollefag i den nye danske film Mødregruppen. I filmen, der vises fra torsdag den 14. februar, Cucic spiller en ung mor, der forlader sin rige mand og må skabe en ny tilværelse. Mødregruppen kan ses i biografen den 14., 17., 19., 23. og 26. februar. Filmen tager afsæt i Hong Kong, hvor Danica Curcic som den nybagte mor Line lever det vilde jetsetliv sammen med direktørmanden Bjørn. Han spilles af Anders W. Berthelsen.

Russisk ubåds-katastrofe
Thomas Vinterberg har igen været en tur udenlands for at instruere, og resultatet er blevet spændingsfilmen, "Kursk", der bygger på den virkelige historie om den russiske ubåd, der sank i 2000. Hvalsø Bio viser filmen fra søndag den 10. februar.

Russeren Mikhail og hans faste mandskab begiver sig ud på en ubådsmission, der skal give dem selv og deres efterladte familier mad på bordet. På ubåden er der russiske missiler, og da et af disse eksploderer i lasten, sendes de 118 russere ned på bunden af havet.

Kun 24 overlever, og snart kan hele verden høre dem banke på skroget nede fra dybet. Men hvem skal redde dem? Russerne selv mangler udstyret, og hvordan vil det se ud, hvis de tager imod hjælp fra et vestligt land som England? Katastrofen rammer ikke bare mændene og deres familier, men sætter nu også den hårfine balance landene imellem i fare.

"Kursk" er baseret på den sande russiske tragedie fra 2000, hvor ubåden Kursk (K-141) forulykkede på 108 meters dybde.

Kursk vises den 20. og 27. februar.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk