6. april 2020
Omkring 20 mennesker var tirsdag samlet i Kulturhuset No1. Foto: Holger Vincents.
Omkring 20 mennesker var tirsdag samlet i Kulturhuset No1. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse Festival vil inddrage cykelløb i folkefesten: - Vi skal spille hinanden gode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse Festival vil inddrage cykelløb i folkefesten: - Vi skal spille hinanden gode
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. februar 2020 kl. 05:04
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Hvad skal der til for at lokke så mange besøgende som overhovedet muligt til Tølløse Festival i weekenden den 15.-16. august, hvor cykelløbet Post Nord Danmark Rundt også gæster byen?

Sådan lød et centralt spørgsmål på sidste uges informationsmøde i Kulturhuset No1.

Her var omkring 20 deltagere troppet op for at blive klogere og ikke mindst bidrage til den årlige folkefest.

- Hvordan skaber vi en samlet fest i byen?, lød spørgsmålet fra Steen Bjerregaard Christiansen, efter medlemmet af festivalens styregruppe kort forinden havde leveret en introduktion til Tølløse Festival. En begivenhed der sidste år tiltrak 1500 festivalgæster over to dage.

- Vi skal sørge for at gøre de to arrangementer til ét, så vi spiller hinanden gode, lød svaret på spørgsmålet fra Flemming Sommer, formand for Tølløse Lokalforum, der var blandt deltagerne i No1 tirsdag aften.

Optakt til folkefesten
En idé, der gik igen rundt om bordene i Kulturhuset, går ud på at stable et arrangement på benene et sted i Tølløse i timerne op til cykelløbet lørdag den 15. august, der kan fungere som en form for optakt til selve folkefesten på pladsen ved Tølløse Hallen senere på dagen. Blandt de konkrete forslag var blandt andet en fælles brunch for hele byen ved No1 eller et børnecykelløb for Tølløses yngste ryttere.

- Det er en god idé at lave nogle tidlige aktiviteter. På den måde kan vi efterfølgende trække festen omkring cykelløbet ud på festivalpladsen, konkluderede Malene Bilgrav Schmidt, medlem af Tølløse Festivals styregruppe undervejs.

Brug for frivillige
Netop styregruppen var i fokus i den sidste del af mødet, hvor de nye ansigter i forsamlingen modtog en opfordring om at give en hånd med i planlægningen af årets festival.

- Det er sindssygt hyggeligt, at være med til at lave festivalen. Vi spiser en masse dejlig mad, og der er altid god stemning, lovede tovholderen.

Tølløse Festival er blandt andet på jagt efter et par ekstra medlemmer af styregruppen, ligesom der er behov for assistance til at løse en række konkrete opgaver. Blandt andet i forbindelse med planlægningen af aktiviteterne på festivalpladsen, hvor godt 100 lokale kunstnere slog deres folder alene i 2019.

- Vi vil rigtig gerne have en, der vil være med til at skabe noget mere underholdning - både på pladsen og de to scener, forklarede Malene Bilgrav Schmidt på informationsmødet. Styregruppen oplyser til Mediecentret, at det ovenpå tirsdagens møde er lykkedes at tilknytte nye frivillige kræfter til arbejdet med at arrangere festivalen. Der er dog fortsat brug for forstærkninger, understreger gruppen, der planlægger et nyt festivalmøde til foråret.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk