22. august 2019
Tølløse festival er på plads for 2019 - den bliver afholdt til august.
Tølløse festival er på plads for 2019 - den bliver afholdt til august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse Festival 2019 er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse Festival 2019 er på plads
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. marts 2019 kl. 09:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Festivalen afholdes den tredje weekend i august. Arrangørerne lover masser af musik og underholdning. Som altid er der brug for frivillige.

Tølløse festivalen er tilbage her i 2019. Arbejdet har allerede været i gang i nogle måneder. Datoen for årets festival er for nyligt blevet offentliggjort på Facebook og på hjemmesiden, og her skal I selvfølgelig heller ikke snydes. Det bliver lørdag den 17. august på sportspladsen i Tølløse. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Ingen festival uden frivillige
Ingen festival uden frivillige. Festivalen har brug for dig, hvis festivalen skal blive lige så fantastisk som sidste år. Så meld dig som frivillig. Tilmeldingen er åbnet på vores hjemmeside www.tølløsefestival.dk.

Der er især brug for hænder i dagene op til festivalen til opsætning af pladsen samt en masse opgaver på selve dagen. Frivillige, som var med i 2018, og som har lyst til at forsætte i år, skal oprette sig igen på hjemmesiden. Det plejer at være nogle hyggelige dage i den gode sags tjeneste og ikke mindst med frivilligfesten efter festivalen som det festlige punktum.

Hvis man har spørgsmål om festivalen eller det at være frivillig, så send gerne en privat besked på Facebook eller en mail til tollosefestival@gmail.com. Facebook og hjemmesiden bliver igen i år talerør for festivalen. Det er her, man kan finde informationer om festivalen.

Plads til ny musik
Festivalen har allerede modtaget en del henvendelser omkring muligheden for at spille på dagen, hvilket er en kæmpe glæde. Nogle er allerede booket og festivalen lover både gamle gensyn og nye bekendtskaber.

"Det er fantastisk at mærke, at Tølløse festivalen allerede nu efter to år er så forankret i folks bevidsthed, at musikerne henvender sig af sig selv for at få lov til at spille på festivalen", siger Jesper Foghmar, ansvarlig for musik og underholdning.

"Vi opfordrer dog alle, som har lyst til at optræde, til fortsat at skrive til os på tollosefestival@gmail.com," forsætter Jesper Foghmar.

"Deadline er den 1. maj 2019, skriv gerne nogle linjer omkring jeres optræden samt et lyd - eller videoklip."

Mad, drikke og økonomi
Festivalen er fortsat forankret i Fællesskab Tølløse, et samarbejde som fungerer rigtig godt. Begge parter arbejder for det samme mål - nemlig at skabe et omfangsrigt kulturliv i Tølløse for både unge og gamle.

Planlægningsarbejdet omkring festivalen ligger i festivalens styregruppe, som i år tæller seks personener. Steen Bjerregaard tager sig af økonomi og koordination, Marianne Robdrup styrer mad og drikke, Jesper Foghmar og Eline Tangerud tager sig af musik og underholdning. Kjeld Sørensen og Malene Bilgrav Schmidt holder styr på logistikken samt kommunikation. Hvis du ønsker at bidrage til planlægningen af festivalen i større eller mindre omfang, så kontakt endelig festivalen på ovenstående mail eller via Facebook. Der er altid brug for nye kræfter.

Billetterne bliver sat til salg i starten af maj, og festivalen opfordrer alle til at støtte initiativet ved at købe billetterne i forsalg. Traditionen tro har børn og unge under 18 år gratis adgang.

Følg med på Facebook og på hjemmesiden for mere information.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk