6. august 2020
Tølløse Tennisklub, der holder til ved Tølløsehallen, vil gerne bidrage til sommeraktiviteterne i lokalområdet. Privatfoto.
Tølløse Tennisklub, der holder til ved Tølløsehallen, vil gerne bidrage til sommeraktiviteterne i lokalområdet. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub går i offensiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub går i offensiven
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 01. juli 2020 kl. 11:08
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Sommeren er over os, og mange børn og voksne står på spring til en ferie, hvor sydens sol er skiftet ud med hjemlig hygge.

Det får nu Tølløse Tennisklub til at gå i offensiven og give sit bud på en lokal ferieaktivitet for hele familien.

- Vi tænker, at folk måske kommer til at gå derhjemme og kede sig lidt, og så skal de have mulighed for at prøve den her fantastiske sport, forklarer Britt Rosenstand, bestyrelsesmedlem og presseansvarlig i Tølløse Tennisklub, der tæller godt 100 medlemmer.

Foreningen har derfor lanceret et billigt sommermedlemskab, der gælder i juli måned, i et forsøg på at give flere nye ansigter mulighed for at svinge ketcheren.

- Jeg skal selv være hjemme her i sommer og sidder selv og følger med i, hvor der sker noget, og det er da fedt med nogle lokale tilbud. Det vil vi som klub gerne bidrage til, fortæller Britt Rosenstand.

Ifølge bestyrelsesmedlemmet har Tølløse Tennisklub et stort fokus på fællesskabet og ikke mindst at få alle generationer til at mødes i klubhuset på Sportsvej ved Tølløsehallen.

- En af vores nye medlemmer sagde for et par uger siden, at klubben er ligesom én stor familie. Folk føler sig godt behandlet, og man snakker på kryds og tværs, siger Britt Rosenstand.

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk