23. august 2019
Lørdag den 30. marts danner Domus Felix igen ramme om et tegnekursus for børn med den anerkendte tegner og underviser Kasper Købke.
Lørdag den 30. marts danner Domus Felix igen ramme om et tegnekursus for børn med den anerkendte tegner og underviser Kasper Købke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tegnekursus med H.C. Andersen-tegner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tegnekursus med H.C. Andersen-tegner
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. marts 2019 kl. 06:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Der blev tegnet på livet løs sidste år, og nu er der så igen mulighed for at gribe farveblyanten. Lejre Kunstforening er nemlig klar med et nyt tegnekursus for børn med H.C. Andersen-tegneren Kasper Købke, der blandt andet er kendt for sine illustrationer til en eventyrbog med nogle af H.C. Andersens populære eventyr, der nu er udgivet på otte forskellige sprog - et tegnearbejde med hundredevis af detaljer, som tog ham 5.000 timer at udføre. Samtidig er Kaper Købke en inspirerende tegnelærer især for børn.

Kunstforeningen tilbyder ham som lærer i fem timer lørdag den 30. marts fra klokken 10 i Domus Felix i Lejre. Målgruppen er børn fra 2. til 5. klasse, og hvert deltagende barn er velkommen til at invitere en forælder eller en bedsteforælder med, for også voksne kan få noget ud af at møde Kasper Købke.

Kasper Købke siger selv, at det har været vellykket og mere trygt ikke mindst for de stille børn, at de kan invitere en voksen med. Hverken barnet eller den voksne behøver at have forkundskaber for at deltage. Der er tale om et begynderkursus, der kan inspirere til selv at arbejde videre. Deltagerne tegner, men ind imellem viser Kasper Købke videoer om, hvordan han selv arbejder. Det bliver en dag fyldt med eventyr, forskellige tegneteknikker, tegnelege og tegneøvelser.

Da der kun er plads til 30 deltagere på kurset gælder det om at melde sig til i en fart, og under alle omstændigheder lukkes der for tilmeldingen den 15. marts. Tilmeldingen skal ske til Eva Hansen fra Kunstforeningens bestyrelse på e-mailadressen: evakjeha@gmail.com

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk