5. december 2019
Henriette og Susanne fra Holbæk Kommunes Sundhedscenter lægger vejen forbi SuperBrugsen i Tølløse torsdag den 14. november. 

Foto: Holbæk Kommune.
Henriette og Susanne fra Holbæk Kommunes Sundhedscenter lægger vejen forbi SuperBrugsen i Tølløse torsdag den 14. november. Foto: Holbæk Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundheds-duo i SuperBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundheds-duo i SuperBrugsen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. november 2019 kl. 09:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Torsdag den 14. november er det FN's internationale Verdens Diabetesdag. Det markerer Holbæk Kommune med et arrangement i SuperBrugsen i Tølløse klokken 10.00-12.30.

Her er der mulighed for at møde Henriette og Susanne fra Holbæk Kommunes Sundhedscenter, der i fællesskab vil sætte fokus på forebyggelse og opsporing af type 2-diabetes. For diabetes eller sukkersyge er ikke nødvendigvis en sygdom, som kan ses eller mærkes. Uden behandling er det en potentielt livsfarlig sygdom.

Gennem syv enkle spørgsmål, for eksempel 'Er der diabetes i din nærmeste familie?' og 'Har du for højt blodtryk?', vil besøgende i SuperBrugsen kunne få en indikation af, hvor de ligger på risikoskalaen. Der vil også være mulighed for en snak med de to sundhedskoordinatorer om livsstilsændringer i hverdagen med fokus på motion og sund kost.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk