17. september 2019
Naturen skal have en hjælpende hånd, og derfor inviterer Nationalpark Skjoldungernes Land igen i år til strandoprydning.

Foto: Helle Clark.
Naturen skal have en hjælpende hånd, og derfor inviterer Nationalpark Skjoldungernes Land igen i år til strandoprydning. Foto: Helle Clark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandoprydning i nationalparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandoprydning i nationalparken
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. marts 2019 kl. 08:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nationalparken: Plastik, patroner og fuglekuglenet. Det er nogle af de genstande, som frivillige tidligere har samlet i store mængder omkring Roskilde Fjord.

Nu er det så tid igen tid til en fælles strandoprydning. Som et led i den nationale affaldsindsamling af Danmarks Naturfredningsforening inviterer Nationalpark Skjoldungernes Land samme med lokale tovholdere og organisationer til strandoprydninger omkring Roskilde Fjord.

Hjælp til naturen
Det sker søndag den 31. marts klokken 10-12, hvor der er mulighed for at give naturen en hjælpen hånd mod affaldet. Der er flere mødesteder langs fjorden, hvor interesserede kan få udleveret affaldssække og hægte dig på en tovholder og en strækning langs fjorden.

Mødestederne
Mødestederne er: Roskilde Havn, Boserupgård Naturcenter, Jyllinge Bibliotek, Veddelev Strands Bådelaug, Herslev Strand, Kirke Hyllinge (Hornsherredvej 3), Ågerup og Gundsølille (Frederiksborgvej 409) og midt i Østskoven på Skovvejen.

For nærmere information om strækningerne, de lokale tovholdere og mødesteder, se www.nationalparkskjoldungernesland.dk eller nationalparkens facebookside under begivenheder.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk