13. maj 2021
En 32-årig ukrainsk mand er idømt 20 dages ubetinget fængsel efter en køretur på Holbækmotorvejen med en promille langt over det tilladte. Arkivfoto: Katrine Wied.
En 32-årig ukrainsk mand er idømt 20 dages ubetinget fængsel efter en køretur på Holbækmotorvejen med en promille langt over det tilladte. Arkivfoto: Katrine Wied.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Straksdom: Udlænding skal i fængsel efter kæmpebrandert på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Straksdom: Udlænding skal i fængsel efter kæmpebrandert på motorvejen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 29. april 2021 kl. 14:06

Holbækmotorvejen: En 32-årig mand fra Ukraine skal 20 dage i fængsel efter en køretur på Holbækmotorvejen med en promille over 2,0.

Manden udvises med indrejseforbud i seks år, og samtidig konfiskeres bilen, som den 32-årige var kørende i.

Det afgjorde en dommer ved Retten i Roskilde onsdag eftermiddag.

Her accepterede den 32-årige mand straksdommen, der betyder, at han bliver sendt tilbage til Ukraine, så snart han har afsonet de 20 dages ubetinget fængsel.

Den udenlandske spritbilist blev dømt efter en tur på Holbækmotorvejen i en kæmpebrandert tirsdag aften.

Lidt før klokken 18 modtog politiet et tip fra en bekymret borger om, at en bilist kørte usikkert og slingrende på motorvejens østlige spor ved Kirke Såby.

På Københavnsvej i Roskilde lykkedes det politiet at standse og anholde den særdeles berusede mand, der blev blæste sig til en promille over 2,0.

Efterfølgende afslørede blodprøven, at manden havde sat sig bag rattet med hele 2,47 i promille. Knap fem gange over den tilladte grænse.

Den ukrainske mand havde lånt bilen af en polsk mand med adresse i Ringsted. Det ærgrer kammeraten sig formentlig over i dag, eftersom dommeren besluttede at konfiskere køretøjet i forbindelse med onsdagens domsafsigelse.

Ifølge lovgivningen kan politiet beslaglægge et køretøj med henblik på konfiskation, hvis føreren har kørt med en promille over 2,0.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk