23. juni 2021
Med sidste uges glædelige nyhed om genåbningen kan Stigruppen under Fællesskab Tølløse genoptage sin ugentlige gåture. Foto: Stigruppen.
Med sidste uges glædelige nyhed om genåbningen kan Stigruppen under Fællesskab Tølløse genoptage sin ugentlige gåture. Foto: Stigruppen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stigruppe genoptager gåture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigruppe genoptager gåture
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. maj 2021 kl. 11:36

Tølløse: Sidste uges genåbningsaftale betyder, at vi igen må samles helt op til 75 personer udendørs, så længe vi fortsat sørger for at holde afstand og spritte af.

På den baggrund har Stigruppen under Fællesskab Tølløse besluttet at genoptage de ugentlige gåture i lokalområdet.

Turene løber af stablen hver mandag klokken 18.30, og alle er velkomne til at deltage - helt uden krav om tilmelding eller medlemskab.

Tadre på programmet
På mandag den 17. maj starter Stigruppen fra Tadre Mølle, hvorefter turen går gennem skoven mod Sonnerup gård. Cirka fem kilometer skal tilbagelægges, og der vil blive gjort holdt undervejs, hvis deltagerne ønsker at bidrage med en sjov historie om et hus, et træ eller noget helt andet i landskabet.

Gruppen fortæller, at turene altid giver mulighed for at blive klogere på Tølløse og omegn.

- At være turleder kræver ikke nogen forberedelse, og alle byder ind med information - det er bare fællesskab på højt plan, lyder opfordringen fra gruppen, der også arbejder aktivt for at genetablere lokale stier med i udgangspunkt i Holbæk Kommunes stiplan.

Information om kommende ture kan ses på Facebook og på hjemmesiden faellesskabtollose.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk