20. september 2019
De første år gik deltagerne stavgang på Tølløse Stadion, men nu vandrer gruppen rundt i hele Tølløse kommune på stier og i skove.
De første år gik deltagerne stavgang på Tølløse Stadion, men nu vandrer gruppen rundt i hele Tølløse kommune på stier og i skove.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stavgang sætter gang i blodomløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stavgang sætter gang i blodomløbet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. marts 2019 kl. 13:38
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Omkring 20 personer møder talstærkt op en gang om ugen ved Superbrugsen i Tølløse for at deltage i ture under ledelse af Henny Fredslund, der også har tilrettelagt turene.

Turene kan foregå både i byen, men mange af turene er ude i naturen og Henny Fredslund fortæller, at hun selv har gået alle ruterne forinden, så hun er sikker på, at det både byder på oplevelser og at alle deltagerne kan klare det.

Stavgængerne hører under Tølløse gymnastikforening og det har alle dage været Henny Fredslund, der har ledet stavgang og det er nu 15 år siden, at de begyndte på at gå ture, der i de første år foregik på Tølløse stadion.

Flere af deltagerne er kyndige i både plante- og fugleliv og efter endt vandring, sluttes der af med en frokost i det grønne.

Hvis man ønsker at deltage, skal man bare møde op ved parkeringspladsen bag Aldi kl. 9.15 om torsdagen eller kontakte Henny Fredslund på tlf. 21222788.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk