6. april 2020
Omkring 25 erfarne og nye frivillige kræfter var med, da Stafet for Livet Borrevejle inviterede til opstartsmøde på Efterskolen Lindenborg. Foto: Holger Vincents.
Omkring 25 erfarne og nye frivillige kræfter var med, da Stafet for Livet Borrevejle inviterede til opstartsmøde på Efterskolen Lindenborg. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for Livet Borrevejle trækker i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet Borrevejle trækker i arbejdstøjet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. januar 2020 kl. 14:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borrevejle: Engagementet var stort og spørgsmålene mange på Efterskolen Lindenborg onsdag aften, hvor Stafet for Livet Borrevejle havde indkaldt til opstartsmøde.

Godt 25 nye såvel som kendte frivillige i Stafet-sammenhæng var mødt frem for at deltage på mødet, der markerer, at arrangørerne nu tager hul på arbejdet med den tredje udgave af stafetten, som skydes i gang lørdag den 22. august tæt ved efterskolen.

- Der var en rigtig positiv stemning og en god spørgelyst, og så vi fik også nye ansigter ind i gruppen. Det er meget vigtigt, at vi får nye med, for det sikrer stabiliteten", forklarer Torkil Jørgensen, formand for Stafet for Livet Borrevejle.

Stafet-formanden glæder sig blandt andet over, at flere valgte at skrive sig op til stafettens arbejdsgrupper i forlængelse af mødet, ligesom to tovholdere fra søsterstafetten i Roskilde troppede op for at undersøge mulighederne for at rykke deres hold til Borrevejle.

- Det er meget positivt. Nu handler det om, at vi skal have udfyldt de sidste pladser i styregruppen og i arbejdsgrupperne, uddyber Torkil Jørgensen, der opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig på stafettens hjemmeside eller tage fat i formanden selv.

Målsætning skal afklares
I 2019 lykkedes det Stafet for Livet Borrevejles deltagere og sponsorer at gå sig til hele 128.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Hvad målsætningen bliver i år blev diskuteret livligt på sidste uges opstartsmøde, uden at der dog blev sat tal på.

- Vi forventer at overskuddet bliver højere end sidste år, men hvad målsætningen bliver afgøres først på det næste styregruppemøde, forklarer Torkil Jørgensen, der samtidig understreger, at jagten på de velgørende kroner ikke må overskygge selve fællesskabet i løbet af stafettens 24 timer.

- Det vigtige er samværet, nærværet, og at alle får en god oplevelse i de smukke rammer, der betyder, at vi kan kalde os Danmarks smukkeste Stafet for Livet, fastslår han.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk