18. oktober 2019
Der er grund til at ranke ryggen og være stolte af, at det er lykkedes at skabe så enestående et anlæg, sagde borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.
Der er grund til at ranke ryggen og være stolte af, at det er lykkedes at skabe så enestående et anlæg, sagde borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsbyen indviet i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsbyen indviet i Holbæk
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. juni 2019 kl. 15:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk: Den har været længe undervejs, men nu er Holbæk Sportsby ikke bare en realitet, men også officielt indviet.

Det skete den 21. juni med motionsløb, musik, mulighed for at se og prøve de mange faciliteter samt masser af smil og sved på panden.

Borgmester i Holbæk Kommune Christina Krzyrosiak Hansen sagde i sin officielle tale, at der var grund til at være stolte og ranke ryggen over, at det var lykkes i fællesskab at skabe et så enestående anlæg. Hun glædede sig over, at man nu var nået frem til det, det hele handlede om; nemlig sport, motion, sundhed og fællesskab.

Netop det beviste de mange besøgende ved indvielsen. De tog aktivt del i de aktiviteter, som de 27 foreninger og det kommunale sundhedscenter, der har hjemme i Sportsbyen, havde stablet på benene for dem.

Alt fra padel til petanque, fra bordtennis til basket og fra svømning til sundhedstjek blev afprøvet. Det hele blev ledsaget af musik, gymnastikopvisninger, tennis-opvisning og hyggesnak på kryds og tværs.

Den nye Sportsbys direktør Carsten Damgaard overdrog Holbæk Sportsby til kommunens borgere med et kort og præcist: "Værsgo Holbæk Kommune - her er Sportsbyen."

23.000 m2 i to etager
Holbæk Sportsby er et af Skandinaviens største idrætsanlæg. Idrætsanlægget råder over et indendørs areal på ca. 23.000 m2 fordelt på to etager og et udendørs areal svarende til 66 fodboldbaner.

Blandt faciliteterne er en svømmehal med et 50 meter-bassin samt legebassin og terapibassin, Multihal med to håndboldbaner, træningscenter, ketcherhal til squash, badminton og bordtennis, tennisbaner både indendørs og udendørs, et moderne sundhedscenter med træningssale og behandlerrum, fodboldstadion med tilhørende træningsbaner, atletikstadion og Mountainbikespor og meget, meget mere.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk