20. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillede for udsolgte huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillede for udsolgte huse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. november 2018 kl. 10:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Det fremmødte publikum i den totalt udsolgte sal fik et par timer med lysestager, standerlamper, hygge og masser af god musik, leveret i en noget andet indpakning, end når Never2Late normalt spiller op til dans og fest. Forstærkere, elektriske guitarer og trommesæt var for en aften erstattet af akustiske guitarer, cajon og rytmeinstrumenter.

Programmet var en afvekslende blanding af smukke ballader og halvakustiske udgaver af nye og gamle numre fra det 30 år gamle orkester. Ind i mellem tog medlemmerne på skift ordet og fortalte anekdoter om bandets historie og om hinanden.

Den godt to timer lange koncert bød blandt andet på en del Kim Larsen-numre, heriblandt This is my Life, Pianomand og Papirsklip, men også et hårdt rocknummer som Volbeats For Evigt blev præsenteret akustisk af det rutinerede band.

Publikum takkede for en virkelig vellykket aften med stående ovationer, og Never2Late kvitterede naturligvis med en stribe ekstranumre, og mon ikke både de tilfredse gæster og bandet gentager succesen en anden gang.

Næste gang ved halfesten
Never2Lates næste optræden i Tølløse bliver ved Halfesten den 26. januar - og her er der i den grad strøm og forstærkning på bandet.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk