27. september 2020
Her er holdet bag Skoemagerkroen: fra venstre restauratør på Elmely Kro, Poul Bøje Nielsen, ægteparret Birgit og Michael Jordan, Anders Jensen køkkenchef og Anders Bregnebro, restaurantchef
gallery icon

Se billedserie

Her er holdet bag Skoemagerkroen: fra venstre restauratør på Elmely Kro, Poul Bøje Nielsen, ægteparret Birgit og Michael Jordan, Anders Jensen køkkenchef og Anders Bregnebro, restaurantchef
Foto: Anette Gundlach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoemagerkroen bliver vakt til live igen!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoemagerkroen bliver vakt til live igen!
Opdateret 17. januar 2018 kl. 10:36
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. januar 2018 kl. 10:32

Skoemagerkroen, der har stået tom i et års tid, er nu købt af restauratør Poul Bøje Nielsen og advokaterne Birgit og Michael Jordan fra Gevninge

Tekst og foto: Susanne Helmo

Birgit og Michael Jordan ejer i forvejen Søllerød kro, som de investerede både tid og penge i for 15 år siden.Michael Jordan havde læst, at Skoemagerkroen muligvis skulle omdannes til lejligheder, hvis den ikke blev solgt til krodrift, og da Michael Jordan sammen med sin kone Birgit foreslog restauratør Poul Bøje Nielsen fra Elmely kro, at de købte den sammen, slog Poul Bøje Nielsen til og i sidste uge kunne de så tilsammen fortælle om nye tider for Skoemagerkroen på et pressemøde.

Åbner til august
Kroen er købt for over seks millioner og skal muligvis restaureres for det samme.- pengene er der, bedyrer Michael Jordan og den energiske restauratør Poul Bøje Nielsen fortæller ivrigt om alle nyhederne på kroen, at man vil restaurere og bygge værelser på første sal, måske en fløj bag ved kroen, som også kan blive til værelser. Ambitionerne er store, der skal laves vinkælder, de store sale skal have møbler, der svarer til anno 2018, men kroens mangeårige historie skal stadig fremgå.

Krydderurter, friske råvarer, forhåbentlig dyr på markerne, masser af plads til selskaber. Poul Bøje Nielsen kan dårligt få armene ned.

Også til hverdag
Elmely kro er også en a la carte kro og det bliver Skoemagerkroen også. Det skal være muligt at køre forbi og få kaffen eller en lille ret og ellers er Elmelys velkendte og varierede spisekort også en mulighed i fremtiden.

Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet.

- vi er kendt for at lave et ordentligt stykke arbejde og det bliver der ikke lavet om på, understreger Poul Bøje Nielsen.

Logistik ud over det sædvanlige

Elmely leverede over 2600 kuverter ud ad huset nytårsaften. Det krævede et større logistisk arbejde, men kroen er så populær med levering af catering, så bestillingerne strømmede ind.

Med flytning til Skoemagerkroen bliver der både større køkken og selv om der bliver afholdt selskab, behøver man ikke som i dag på Elmely at lukke for andre gæster. n

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk