18. januar 2021
Hvis initiativtagerne får deres vilje, vil Lejre om få måneder være udstyret med en nye skaterpark bag Lejre Hallen. Foto: Colourfactory.
Hvis initiativtagerne får deres vilje, vil Lejre om få måneder være udstyret med en nye skaterpark bag Lejre Hallen. Foto: Colourfactory.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaterpark lander bevilling på 200.000 kroner: Forening bag vil have banen klar til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaterpark lander bevilling på 200.000 kroner: Forening bag vil have banen klar til sommer
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. maj 2020 kl. 14:39
Af Holger Vincents

Lejre: Glæden er stor hos foreningen 'Vores Skatepark', der for nylig modtog beskeden om, at Lokale og Anlægsfonden har bevilget 200.000 kroner til en ny skaterpark bag Lejre Hallen.

Dermed mangler initiativtagerne blot at rejse 130.000 kroner for at nå projektets samlede budget på 640.000 kroner.

- Vi mener, at det er 100 procent sikkert, at vi når budgettet. Det er ikke længere et spørgsmål om, men hvornår Lejre får en skaterpark, fortæller Anders Moe, formand for Vores Skatepark.

- Det er rigtig dejligt, at Lokale og Anlægsfonden kan se projektets potentiale, så vi er meget glade og takker mange gange for støtten, fortsætter han.

Hos de lokale ildsjæle bag det nye samlingssted for skateboards, rulleskøjter og løbejul, er håbet nu, at de sidste fondsansøgninger giver pote. Men da Vores Skatepark først kan forvente svar fra hovedparten af disse til efteråret, håber Anders Moe og co., at en lokal sponsor eller kommune vil træde til og yde et lån, så spaden kan blive sat i jorden med det samme.

- Coronaen har i forvejen trukket projektet i langdrag, og vi har allerede indhentet tilbud på projektet, som vil tage cirka halvanden måned at opføre. Derfor håber vi nu på, at eksempelvis Lejre Kommune vil træde til, så vi kan få en sommer, hvor vi kan sende ungerne ud og motionere på det nye anlæg, lyder det fra formanden for Vores Skatepark, der næsten ikke kan vente til det nye anlæg står klar til brug.

- Det vil betyde, at de unge får et sted, hvor de kan mødes, og hvor man kan udfolde sig selv fysisk og kreativt. Jeg tror, mange forældre har været bekymrede for de unges aktivitetsniveau under coronaen, og det behov vil skaterparken kunne stille, siger han.

Lejre Kommune har i forvejen bevilget 200.000 kroner til projektet, der også støttes af blandt andre Bevæg Dig for Livet.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk