23. februar 2020
I anledning af Spil Dansk ugen har Sejergaardsskolen i Tølløse arrangeret koncert med Shubidua.
I anledning af Spil Dansk ugen har Sejergaardsskolen i Tølløse arrangeret koncert med Shubidua.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shu-bi-dua-fællessang på Sejergaardsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shu-bi-dua-fællessang på Sejergaardsskolen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. oktober 2019 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: For femte år i træk inviterer Sejergaardsskolen i Tølløse til koncert i anledning af Spil Dansk Ugen. Denne gang til et brag af en fællessangskoncert med "Shu-bi or not Shu-bi", torsdag d. 31. oktober kl. 19.00.

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag bandet "Shu-bi or not Shu-bi", der spiller Shu-bi-dua's største og mest elskede hits som de blev skrevet og indspillet med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen. Alt sammen ting som sender tankerne tilbage til storhedstiden. Publikum kan forvente at kunne skråle med på Hvalen Valborg, Stærk Tobak, Fed Rock og alle de andre Shu-bi-dua-klassikere

Koncerten er arrangeret af Sejergaardsskolens Privatskole, men alle interesserede inviteres til at tage del i festen, der finder sted i Sejergaardsskolens hal med siddepladser til 700 tilskuere.

En af grundtankerne bag disse store åbne koncerter er, at billetprisen skal være lav, så hele familien har råd til at deltage og dermed få en stor kulturel oplevelse sammen i nærområdet.

For at holde billetprisen nede, er koncerten sponsoreret af en lang række lokale firmaer og privatpersoner, der med deres bidrag sikrer økonomien. Uden disse velvillige sponsorer var det ikke muligt at lave så store arrangementer.

Tidligere har Spil Dansk-koncerterne på Sejergaardsskolen budt på kunstnere som Søs Fenger, Zididada, Moonjam og Rugsted/Kreutzfeldt.

På selve koncertdagen deltager frivillige hjælpere fra lokalområdet som billetkontrollører, backstagefolk, cafémedarbejdere og anden praktisk og uvurderlig hjælp.

Programmet
Om programmet kan fortælles, at dørene åbnes kl. 18, hvor det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke. Kl. 19 spiller det lokale band "The Formænd" for til aftenens Spil Dansk-fællessange.

Efter en lille pause, hvor der blandt andet vil være lotteri, går "Shu-bi or not Shu-bi" på scenen.

Foruden de tre gamle "Shubbere", består bandet i øvrigt af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua-connaisseurs: Karsten Lagermann (vok) og John Sørensen (bas) og sammen skaber de et brag af en Shu-bi-dua fest.

"Shu-bi or not Shu-bi" trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok, som de selv siger: "Vi er de eneste Shu-bi derdur."

Billetter via Billetto.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk