2. august 2021
Carsten Skov og den øvrige bestyrelse i foreningen Lejre Fitness kan glæde sig over, at finansieringen nu er på plads. Arkivfoto: Daniel Sennek.
Carsten Skov og den øvrige bestyrelse i foreningen Lejre Fitness kan glæde sig over, at finansieringen nu er på plads. Arkivfoto: Daniel Sennek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så passer pengene: Fitnesscenter gør klar til åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så passer pengene: Fitnesscenter gør klar til åbning
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. maj 2020 kl. 13:40
Af Holger Vincents

Lejre: Når regeringen og Folketinget giver tilladelse til, at der igen må svedes i landets fitnesscentre, bliver det med et nyt et af slagsen i Lejre.

Det står klart, efter Lejre Fitness nu kan offentliggøre, at det foreningsbaserede center har fået den sidste del af finansieringen på plads.

- Vi er helt vildt glade for at være nået her til. Der har været mange kampe undervejs, men heldigvis er alt endt godt, fortæller Carsten Skov, formand i Lejre Fitness, der skal åbne i den nye tilbygning til Lejre Hallen.

Det er et lån på 100.000 kroner fra Lejre Fitness' søsterforening Allerslev Gymnastikforening (AG), der sikrer, at centrets samlede budget på 550.000 kroner netop er kommet i hus.

- Vi er meget taknemmelige for håndsrækningen fra AG, som vi også regner med at skulle have et tæt samarbejde med fremover. Det er der et stort ønske om i begge foreninger, forklarer Carsten Skov.

Maskiner er bestilt
Udover Allerslev Gymnastikforening har Bevæg Dig for Livet, Foreningspuljen og Nordea Fonden bidraget til centret, hvis bestyrelse i denne uge mødes fysisk for første gang siden coronakrisens begyndelse.

- Nu kan vi samles i Lejre Hallen og fejre, at de sidste penge er kommet i hus, afslører Carsten Skov.

Allerede i sidste uge trykkede Lejre Fitness' ledelse imidlertid på knappen og bestilte maskinerne og alt det øvrige udstyr til det nye center. De bliver efter planen installeret i starten af juni måned. Samtidig arbejdes der på at få de sidste detaljer omkring medlemssystemet helt på plads.

- Vi regner med, at man meget snart kan melde sig ind, siger Carsten Skov, der har en ambition om 100 medlemmer i løbet af centrets første leveår.

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk