9. juli 2020
Tina Dickow og Mads Langer gæstede hinandens optrædener ved lørdagens slotskoncert på Ledreborg. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Tina Dickow og Mads Langer gæstede hinandens optrædener ved lørdagens slotskoncert på Ledreborg. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Publikum trodsede regnvejret til slotskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum trodsede regnvejret til slotskoncert
Opdateret 20. august 2019 kl. 10:03
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. august 2019 kl. 09:42
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mørke skyer truede hele eftermiddagen med at spolere slotskoncerten på Ledreborg Slot lørdag eftermiddag. Men da det uundgåelige regnvejr så endelig gjorde sin entré henunder aften, var det ironisk nok netop momentet, hvor en veloplagt og vellydende Tina Dickow fik de forreste publikummer til at rejse sig op fra parkens græstæppe og danse.

arrow Læs også: Billedserie fra Tølløse Festival: Et helt særligt fællesskab

Samlet set var det sammenlignet med sidste år markant færre, der havde løst billet til den første slotskoncert med den aarhusianske arrangør Come2Live ved roret. Mellem 3000-3500 havde fundet vej til plænen i de historiske omgivelser mod 9000 til sidste års udgave, der som bekendt blev den foreløbigt sidste med DR i spidsen.

Dette års udgave af slotskoncerten lagde fra land klokken 14.30 med Caroline Henderson, der til tonerne af Danmarks Underholdningsorkester foldede sin store stemme ud fra start med signatursangen Made in Europe. Den svenske diva afløstes af den unge popsnedker Noah, der charmerede publikum med sin tilbagelænede stil på scenen, men også døjede med et par tekstmæssige forglemmelser undervejs.

"Musikere kan også have en dårlig dag", konstaterede han tørt.

Dermed havde klokken passeret 16.30, og publikum fik lejlighed til at tanke mad og rosé. Sidstnævnte blev dog en smule fortyndet, for cirka samtidig med pausen i programmet satte regnen ind.

Det fik dog ikke publikum til at forlade Ledreborg. Tværtimod så det ud som om flere mennesker havde indfundet sig i slotshaven, da det blev Tina Dickows tur til at gå på scenen 17.30. Den 41-årige singer-songwriter skuffede da heller ikke og havde held med at hive stemningen et nøk opad i løbet den fem kvarter lang seance, der kulminerede mod slutningen, hvor mange publikummer rejste sig og dansede.

Mads Langer satte sidste punktum for slotskoncerten efter allerede at havde gjort sin entré tidligere på aftenen i en duet med Dickow.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk