17. september 2021
Mia Laybourn Steiness skal fra 1. august medvirke til udviklingen af nye oplevelsesmulighederne på Hornsherred og i Nationalparkens nordlige del. Foto: Alex Tran
Mia Laybourn Steiness skal fra 1. august medvirke til udviklingen af nye oplevelsesmulighederne på Hornsherred og i Nationalparkens nordlige del. Foto: Alex Tran
Foto: Alex Tran
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde og fælles medarbejder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde og fælles medarbejder
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. juli 2021 kl. 06:29

Lejre: Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land har indgået nyt samarbejde og har i fællesskab ansat Mia Steiness som projektkoordinator. Pr. 1 august ansættes Mia i en 25 timers stilling og med arbejdssted hos Skibby Aktive for Fjordlandet samt på Selsø Slot.

Mia er ansat til at medvirke til udviklingen af nye oplevelsesmulighederne på Hornsherred og i Nationalparkens nordlige del. Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalparken har en fælles vision for udvikling af områdets oplevelsesmuligheder og finder det naturligt at styrke samarbejdet gennem en fælles projektkoordinator.

Erfaring fra fjordlandet
Mia har med uddannelse inden for turisme og oplevelsesøkonomi netop den baggrund, der er behov for til at understøtte alt det frivillige arbejde. Mia har med kun 29 år og bopæl i Roskilde allerede stor erfaring og kendskab til Hornsherred via ansættelse i VisitFjordlandet.

- Vi har med ansættelsen af Mia Steiness fundet den nye medarbejder, der skal sikre kommunikation og samarbejde i Skibby Aktive for Fjordlandet. Hun bliver en central person i at koordinere alle vores frivillige og de mange forskellige aktiviteter i foreningen. Og vi er glade for, at vi har kunnet udvikle vores samarbejde med Nationalparken helt derhen, hvor vi får en fælles medarbejder til udviklingen af oplevelserne på Hornsherred, udtaler formanden for Skibby Aktive for Fjordlandet Morten Kremmer.

Satsning mod nord
Også nationalparkchef Anders Bülow ser frem til både samarbejdet og nyansættelsen.

- For Nationalparken er samarbejdet med Skibby Aktive for Fjordlandet en fortsættelse af det samarbejde vi har haft gennem flere år. Men nu skifter vi gear og samler ressourcerne med en fælles ansættelse af Mia Steiness. For os er det en del af vores satsning på udviklingen af nationalparken mod nord, hvor vi ser Selsø området og ikke mindst Selsø Slot som en vigtig port. Og sammen med vores nye udviklingskonsulent Sofie Myschetzky, som også får base på Selsø Slot, får vi nu betydelige flere ressourcer til denne fælles udvikling med Skibby Aktive for Fjordlandet, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk