4. marts 2021
Elaheh Peyman Granov får plads i Roskilde centrum, hvor Destination Fjordlandets sekretariat  officielt rykkede ind den 1. januar 2021. Privatfoto.
Elaheh Peyman Granov får plads i Roskilde centrum, hvor Destination Fjordlandets sekretariat officielt rykkede ind den 1. januar 2021. Privatfoto.
Foto: Fotograf Inger Ulrich
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udviklingschef til Fjordlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udviklingschef til Fjordlandet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. januar 2021 kl. 12:42

Lejre Kommune: 1. februar starter Elaheh Peyman Granov som udviklingschef i Visit Fjordlandet, der er et turismesamarbejde mellem Lejre, Roskilde og Frederiksund kommuner. Det oplyser Visit Fjordlandet i en pressemeddelelse.

Elaheh Peyman Granov kommer fra en stilling som Senior Manager in Business Development i Wonderful Copenhagen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af den nye organisation og komme ud i Roskilde-, Frederikssund- og Lejre Kommune og møde de mange aktører og turismeerhverv, som udgør destinationen. Jeg ser et kæmpe potentiale i området, som allerede byder på store oplevelser af international karakter. Jeg glæder mig utrolig meget til at være medskaber og katalysator for samarbejde omkring nye innovative indsatser, der kan gøre området endnu mere attraktivt for både gæster og de fastboende borgere.

Store ambitioner for turismen i Fjordlandet

Elaheh Peyman Gravnov får base i Roskilde by på adressen Munkebo 2, hvor Fjordlandets sekretariat officielt rykkede ind den 1. januar 2021.

Her skal hun være med til at tiltrække endnu flere nationale og internationale turister til blandt andet Lejre Kommune.

- Vi har som destinationsselskab en vigtig rolle med at understøtte vores turisterhverv i en hård tid, hvor COVID-19 restriktioner har lagt en dæmper på rigtig mange aktiviteter. Forretnings, - og oplevelsesudvikling er vigtigere end nogensinde.

Vi har store ambitioner for turismen i Fjordlandet. Vi har en unik beliggenhed tæt på København. Vi kan tilbyde en bred vifte af attraktive oplevelser med afsæt i vores natur, kultur og lokale fødevarer. I de kommende år vil vi lægge meget energi i at styrke oplevelsessammenhænge og mobiliteten i Fjordlandet bl.a. ved at løfte cykelturisme og andre alternative grønne transportløsninger. Vi vil også understøtte og udvikle nye strategiske samarbejder mellem vores aktører, der kan udmønte sig i nye oplevelser, siger Thomas Kær Mahler, direktør for Destination Fjordlandet.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk