14. oktober 2019
Sigøjner-jazz i Trastevere, Rom. Dette og 27 andre fotografier kan ses i  Pop Up Galleriet på Søtorvet.Foto: Palle Bruselius.
Sigøjner-jazz i Trastevere, Rom. Dette og 27 andre fotografier kan ses i Pop Up Galleriet på Søtorvet.Foto: Palle Bruselius.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny gæsteudstiller i Pop Up Galleriet på Søtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny gæsteudstiller i Pop Up Galleriet på Søtorvet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. april 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Fotografen, journalisten med mere, Palle Bruselius, gæster galleriet med en udstilling af et udvalg af sine fotografier. Alle fotografierne hører til genren street photo og er taget på gaderne i Rom, Berlin, London, Dublin, Firenze, Cortona etc. Udstillingen omfatter både farve- og sort/hvid-billeder.

"Gadefoto - eller street photo - er en temmelig krævende fotografisk disciplin. Der er ikke meget tid til at lege med teknikken, for her gælder det i allerhøjeste grad hurtighed og opmærksomhed. Nogle motiver er nemlig situationer, der opstår her og nu, og så har du højst et par sekunder til at reagere i. Er du ikke hurtig nok, så kan du godt glemme det, fortæller Palle Bruselius.

"Andre motiver er stationære, og der kan man så bruge al den tid, man vil, på at få det perfekte billede. Ofte kræver gadefoto også situationsfornemmelse; det er jo ikke alle, der er lige vilde med at klikker løs med et kamera rettet mod dem, og det skal man kunne bedømme lynhurtigt", fortæller Palle Bruselius.

Udstillingen kan ses torsdage mellem 15.00 og 17.00 og lørdage mellem 11.00 og 17.00 i hele april måned. I galleriet udstiller fast kunstnerne Helge Nordstrøm, Christella Bamford og Jørn Hansen.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk