27. november 2020
Dorte Jensen og Erik Nielsen står bag duoen Visesangerne fra Tølløse. Privatfoto.
Dorte Jensen og Erik Nielsen står bag duoen Visesangerne fra Tølløse. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny duo: Visesangerne fra Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny duo: Visesangerne fra Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. november 2020 kl. 10:19

Tølløse: Erik Jensen og Dorte Jensen har netop dannet duoen Visesangerne Fra Tølløse, der for nylig optrådt for første gang i Tølløse Hallens selskabslokale for 36 rejsedeltagere fra Landboforeningen Gefion.

Her blev publikummet præsenteret for visesange af Kaj Normann Andersen og afslutningsvis "I sommer sol ved den hvide hest" i anledning af, at selskabet skal på udflugt til Tyrol i Østrig til sommer 2021, hvis coronaen tillader det.

Det oplyser Erik Jensen, Tølløse, som er medstifter af "Visesangerne fra Tølløse".

- Vi har tidligere optrådt flere gange på bl.a. på Tyssinge Have Dag- og Plejecenter i Tølløse i foråret og i Tølløse Kirke med flere sange i forbindelse med frihedsbudskabet den 4. maj.

Visesangerne har desuden optaget en video i kirken med melodien "Frihed er det bedste guld" som er sendt til DR1 - fællessang med Phillip Faber og Mads Steffensen, og den venter vi på bliver bragt i fjernsynet, fortæller Erik Jensen.

Visesangerne består af sanger Dorte Jensen, mens Erik Jensen selv akkompagnerer på violin. Dorte er fra Korsør og er bl.a. organist ved Tølløse Kirke og Erik Jensen er Tølløse borger og også kendt som bl.a. fmd. for brugerrådet ved Aktivitetshuset i Tølløse og med violinen ved flere lejligheder på Tølløseegnen.

- Vi har et meget stort repertoire med hovedvægten på gamle viser fra 1950 og 60erne, men vi kan også synge og spille andet bl.a. alle de gamle melodier fra Højskolesangbogen og også fra salmebogen, fortæller Dorte Jensen, som tidligere har sunget i flere kor og netop har startet et børnekor under Tølløse Kirke.

- Vi er klar til at synge og spille både for de ældre på kommunens aktive centre og plejecentrene, til private receptioner, åbent hus, julefrokoster og til private fester måske med et indslag på ca. 20 min efter hovedretten, siger Dorte og Erik samstemmende.

Visesangerne Fra Tølløse har i den seneste tid modtaget flere aflysninger på bestilte arrangementer p.g.a. forsamlings forbuddet til max. 10 personer. Nu glæder duoen sig til, at coronaen er et overstået kapitel, så der igen kan spilles og synges.

Kontakt Erik Jensen 40162498 mail: langholmsgaard@mail.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk