10. juli 2020
Sussie Kongshøj bor i Sæby og er tovholder på et fælles åbent hus-arrangement i landsbyen ved Kirke Hyllinge søndag den 31. marts klokken 11-13.
Sussie Kongshøj bor i Sæby og er tovholder på et fælles åbent hus-arrangement i landsbyen ved Kirke Hyllinge søndag den 31. marts klokken 11-13.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer i fælles hussalgs-offensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer i fælles hussalgs-offensiv
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. marts 2019 kl. 12:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Hyllinge: "Vi ser ikke hinanden som konkurrenter, for alle husene er unikke, så det er et spørgsmål om, hvad man som køber ønsker at flytte ind i".

Sådan siger 52-årige Sussie Kongshøj, der bor i Sæby og er tovholder på et fælles åbent hus-arrangement i landsbyen ved Kirke Hyllinge søndag den 31. marts klokken 11-13.

I skrivende stund indgår ni salgsklare, men derudover yderst forskellige huse i arrangementet, som de lokale sælgere har valgt at kalde 'Åben landsby med åben hus'.

Blandt dem Sussie Kongshøjs eget tidligere landsted, som foreløbig har stået til salg i tre måneder.

"Min egen historie er, at jeg skulle skilles. For andre gælder det, at børnene er flyttet hjemmefra, og så er der andre igen, der har behov for at skifte til en bolig med færre trapper. Man kan sige, at hver bolig har en unik historie", forklarer hun om baggrunden for den omsiggribende salgsoffensiv, der ifølge Sussie Kongshøj ikke er stablet på benene for at imødegå en decideret krise i Sæbys boligmarked.

"Der er solgt et hus herude så sent som for en måned siden, så det mener jeg bestemt ikke, man kan sige er tilfældet", lyder det optimistisk fra hussælgeren.

Kommunal opbakning
Noget kunne samtidig tyde på, at Lejre Kommune er enig med Sæbys borgere i, at den fælles boligpræsentation, er en god idé. I hvert fald stiller kommunen med en såkaldt Vores Sted-informationsvogn, der i forbindelse med søndagens 'Åben landsby med åben hus' skal gøre potentielle købere klogere på alt fra Lejres grønne profil til de lokale daginstitutioner.

Desuden vil forskellige repræsentanter fra de lokale foreninger være på pletten, alt i mens der på dagen også vil kunne indhentes information om de ni huse i bylaugshuset. At netop bygningen, der tidligere husede Sæby Gamle Skole, er udset til at skulle spille en hovedrolle er langt fra et tilfælde.

"Da købmanden lukkede for syv år siden, havde vi ikke et naturligt sted at mødes, mens så fik vi bylaugshuset, hvor der i dag har alt lige fra fællesspisning til vinsmagning, julemarked, banko og krea-aftner. Det er et fantastisk fællesskab", fortæller Sussie Kongshøj.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk