22. oktober 2019
Det er igen tid til koncert på Aastrup Kloster ved Tølløse. Her er det et billede fra sidste års udgave af den traditionsrige musikfest.
gallery icon

Se billedserie

Det er igen tid til koncert på Aastrup Kloster ved Tølløse. Her er det et billede fra sidste års udgave af den traditionsrige musikfest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikkorps klar til storstilet jubilæumskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikkorps klar til storstilet jubilæumskoncert
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. juni 2019 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Igen i år er Den Konge Livgardes Musikkorps klar til at lade instrumenterne tale, når korpset gennemfører den traditionsrige udendørskoncert på Aastrup Kloster - Aastrupvej 63 - ved Tølløse.

Koncerten finder sted torsdag den 20. juni 2019 kl. 19.00, og i år er det 30. gang, Danmarks eneste professionelle harmoniorkester spiller i Aastrup Klosters smukke park.

Det er Musikkorpsets egen chefdirigent, David M.A.P. Palmquist, som svinger taktstokken. Og publikum kan godt begynde at glæde sig, for foruden at kunne sin metier til fingerspidserne er den gennemmusikalske Palmquist, som blandt mange kompositioner har frembragt "Aastrup Kloster March", en farverig konferencier, som med humor og indlevelse introducerer de enkelte musikstykker og sætter dem ind i den rette, historiske ramme.

Årets solist er Marie Carmen Koppel, som gennem 25 år har sunget i kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet. Marie Carmen har desuden optrådt mange gange med Hærens militærorkestre og har placeret sig i dansk musikliv som hele Danmarks soul- og gospeldiva.

Musikkorpset vil præsentere et varieret repertoire, der på bedste vis viser orkestrets og solistens store bredde, med værker af blandt andet. internationale - og naturligvis danske komponister - inklusive militærmarcher.

Der er gratis adgang, og der er mulighed for picnic i park og have, så publikum opfordres til at komme i god tid og tag madkurven og en havestol med.

I tilfælde af regn aflyses koncerten.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk