28. juli 2021
Både medarbejdere, ejere og medlenner kippede med flaget i fredags, hvor Loop Fitness Tølløse slog dørene op til den helt store fødselsdagsfest. Fra venstre er det ejer Nanna Olin, medlem Maricruz, centerleder Mette, medlem Rikke og medarbejder Katrine. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Både medarbejdere, ejere og medlenner kippede med flaget i fredags, hvor Loop Fitness Tølløse slog dørene op til den helt store fødselsdagsfest. Fra venstre er det ejer Nanna Olin, medlem Maricruz, centerleder Mette, medlem Rikke og medarbejder Katrine. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medlemmer fejrede centers fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmer fejrede centers fødselsdag
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. juni 2021 kl. 11:54
Af Holger Vincents

Tølløse: Rød løber, flag, lagkage og såmænd en romaskine stod klar hos Loop Fitness Tølløse i fredags. Her var ejere, medarbejdere og naturligvis medlemmerne samlet for at fejre centrets etårs fødselsdag.

- Der flyver masser af glade sommerfugle rundt i maven i dag, fortæller Mette, der er centerleder i Loop Fitness Tølløse.

Hun tøver ikke med at kalde den følelse, hun står med i kroppen for "ambivalent" oven på en svær start, hvor centret i første omgang fik udskudt sin åbning fra marts måned til juni 2020. Sidenhen måtte centerlederen sammen med ejerne Nanna Olin og Kasper Kryger igen dreje nøglen, da Danmark lukkede ned i december måned sidste år.

- Det var op ad bakke lige fra dag et, men vi knoklede på og gjorde det så godt som overhovedet muligt for de glade medlemmer, som heldigvis kom ind og støttede os, da vi genåbnede, fortæller Mette.

Inaktivitet kan mærkes
Helt præcist 7. maj 2021 kom forløsningen - ikke mindst for flere af de medlemmer, der fredag også var mødt frem for at tage del i festlighederne.

- Nu skulle jeg alligevel ned og træne i dag, men det var også vigtigt for mig at bakke Mette og de andre op, fortæller Rikke, der meldte sig ind i Loop Fitness Tølløse for bare tre uger siden.

Hun fik for år tilbage amputeret det ene ben i kølvandet på en operation, der gik helt galt. Derfor er det også ekstra vigtigt for hende at holde sig i gang, fortæller hun.

- Jeg har kunnet mærke på min krop i forhold til mit ben, at jeg ikke har kunnet holde min styrke ved lige, mens centrene har været nedlukkede. Samtidig med at jeg har haft mindre energi, siger Rikke.

Rokonkurrence
Energi-niveauet var til gengæld højt i fredags, hvor flere af gæsterne på skift indtog den føromtalte romaskine for at få afgjort, hvem der kunne tilbagelægge henholdsvis 500 og 300 meter hurtigst. En af dem der valgte at tage udfordringen op er Maricruz, der har frekventeret centret siden starten sidste år. Hun glæder sig over, at det igen er muligt at få sved på panden i landets fitnesscentre.

- Selvom jeg har gået mange ture, var det næsten som at starte forfra, da de åbnede igen, for konditionen er væk, men det er heldigvis i bedring, forsikrer hun.

Maricruz fortæller, at hun meldte sig ind i Loop, fordi hun blev nysgerrig på det særlige cirkeltræningskoncept, der er centrets varemærke. Det har hun ikke fortrudt, lyder det.

- Man bliver altid mødt med et smil hernede, og det betyder bare rigtig meget. Og medarbejderne er altid klar til at hjælpe, hvis man får brug for det, siger hun.

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk