6. april 2020
55-årige Klaus W. Rasmussen fratræder sin stilling som direktør og bladchef på Mediecentret.
55-årige Klaus W. Rasmussen fratræder sin stilling som direktør og bladchef på Mediecentret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mediecentrets direktør stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mediecentrets direktør stopper
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. januar 2020 kl. 07:24
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre og Tølløse: Efter godt halvandet år i spidsen for Mediecentret Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad har direktør og bladchef, Klaus W. Rasmussen, valgt at sige tak for denne gang. Han fratræder derfor sin stilling efter aftale med Sjællandske Medier.

Beslutningen om at stoppe samarbejdet er truffet i forlængelse af, at avisen netop er overgået fra at være et datterselskab under Sjællandske Medier til at blive indlemmet i koncernens moderselskab.

"Det er vemodigt ikke længere at skulle udgive en avis i et område, hvor jeg har haft mit virke i mange år og derfor også har opbygget et stort netværk, som jeg holder meget af. Under de givne omstændigheder er det dog samtidig den rigtige beslutning for mig at sige stop", forklarer Klaus W. Rasmussen, der benytter lejligheden til at takke alle Mediecentrets annoncører, læsere og samarbejdspartnere såvel som avisens medarbejdere.

"Jeg har gennem årene været privilegeret af at have så mange trofaste og loyale kunder, læsere og medarbejdere, der tilsammen har sikret, at vi har kunnet lave en vedkommende avis med de bedste lokale nyheder", lyder det fra den afgående direktør.

55-årige Klaus W. Rasmussen indledte sin aviskarriere på Albertslund Posten i 1980erne, hvor han blev oplært af sin far Erik Rasmussen, der i 1965 grundlagde avisen, der senere blev kåret som Danmarks bedste lokalavis. Avisen blev senere solgt til Politikens Lokalaviser, der i 1999 indsatte Klaus W. Rasmussen som Albertslund Postens øverste chef.

I 2004 blev Klaus W. Rasmussen ansat som chef på den nyetablerede lokalavis Fjordbyerne Roskilde, som i 2009 blev solgt til Politikens Lokalaviser/Sjællandske Medier.

Klaus W. Rasmussen blev derefter produktionschef på Roskilde Avis, før han i 2012 sprang ud som selvstændig 'avismand' med Lejre Lokalavis, der efter at have eksisteret i knap et år modtog en hæderspris fra Danmarks Journalistforbund.

I 2014 var avisejeren desuden med til at starte og udgive lokalavisen Paperboy i Roskilde, ligesom han sidenhen bidrog til etableringen af Hornsherred Lokalavis.

I oktober 2018 solgte Klaus W. Rasmussen Lejre Lokalavis til Sjællandske Medier. I den forbindelse blev Lejre Lokalavis og Midtsjællands Folkeblad fusioneret under navnet Mediecentret Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad og Bogtrykkeri med Klaus W. Rasmussen som direktør, bladchef og ansvarshavende.

"Fusionen mellem Lejre Lokalavis og Midtsjællands Folkeblad må siges at være fuldført, og jeg er på ingen måde i tvivl om, Sjællandske Medier og avisens nuværende dygtige medarbejdere vil styrke avisen og bringe successen til nye højder til glæde for læsere og annoncører. Jeg vil nu tage en længere tiltrængt "slapper" og så må tiden vise, hvad fremtiden byder på af spændende arbejdsmæssige oplevelser", slutter Klaus W. Rasmussen.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk