28. oktober 2020
Der skal igen motioneres til den helt store guldmedalje i hele Lejre Kommune, når Lyserød Lørdag skydes igang den 3. oktober. Arkivfoto: Rita Vestergaard.
Der skal igen motioneres til den helt store guldmedalje i hele Lejre Kommune, når Lyserød Lørdag skydes igang den 3. oktober. Arkivfoto: Rita Vestergaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyserøde aktiviteter sætter fokus på brystkræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyserøde aktiviteter sætter fokus på brystkræft
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. september 2020 kl. 05:57

Lejre Kommune: Lørdag den 3. oktober trækker hele Lejre Kommune igen i de pink gevandter, når Lyserød Lørdag til fordel for brystkræftsagen rulles ud for 13. gang.

Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Lejre har arrangeret aktiviteter flere steder i kommunen, så der er der er rig mulighed for at få bevæget sig og samtidig støtte det gode formål.

Zumba og linedace i Hvalsø
I Hvalsø Hallerne skal der danse både linedance og zumba, alt i mens Lejre Hallen danner ramme om et kombineret crossfit og danse arrangement. I Gevninge tilbydes morgen yoga og lyserødt familieløb, og Gåfællesskabet Gang i Ådalen byder på en naturskøn gåtur i Ejby Ådal. Lyserød Lørdag afsluttes med en vandretur i Egholm skov søndag eftermiddag.

- Vi opfordrer alle, uanset køn, etnicitet og alder til at tage familie, venner og kolleger under armen og deltage i aktiviteterne - og på den måde støtte sagen. For når vi står sammen og indsamler penge til Lyserød Lørdag, er vi alle sammen med til at bekæmpe brystkræft, lyder det fra Lotte Mikkelsen, formand for Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Lejre, i en pressemeddelelse.

Oversigt i avisen
Samtlige tidspunkter og steder for aktiviteterne i uge 40 kan læses i Lyserød Lørdags annonce i uge 36-udgaven af Lejre Lokalavis/Midtsjællands Folkeblad og på lokalforeningens Facebookside.

Hvert år rammes knap 5000 danske kvinder af brystkræft, mens over 60.000 i dag lever med diagnosen. Det gør rigtig mange mennesker til patienter og pårørende, og netop derfor maler frivillige i Kræftens Bekæmpelse, sammen med lokale erhvervsdrivende Lejre Kommune lyserød under parolen 'Fordi ingen bryster skal have kræft'.

- Vi er meget taknemmelige over det engagement, vi møder fra kommunens erhvervsliv, foreninger og institutioner. Det er dejligt at mærke den store støtte og opbakning, og vi glæder os til at byde velkommen til dette år Lyserød Lørdag, siger Lotte Mikkelsen og fortsætter:

- Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på og samler penge ind til brystkræftsagen den 3. oktober.

Læs mere om Lyserød Lørdag på www.lyserødlørdag.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk