5. marts 2021
Jesper Benzon Jørgsholm er Lejre Kommunes nye kommmunikations- og presseansvarlige. Privatfoto.
Jesper Benzon Jørgsholm er Lejre Kommunes nye kommmunikations- og presseansvarlige. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejre Kommune får ny presse- og kommunikationsansvarlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejre Kommune får ny presse- og kommunikationsansvarlig
Opdateret 18. februar 2021 kl. 12:40
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. februar 2021 kl. 12:32

Lejre Kommune: Tidligere DR-journalist og kommunikatør i en række organisationer, Jesper Benzon Jørgsholm, bliver ny presse- og kommunikationsansvarlig i Lejre Kommune.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Jesper Benzon Jørgsholm har mere end ti års erfaring både som journalist på bl.a. DR Nyheder og som kommunikatør i Miljøstyrelsen, Fødevarestyrelsen og Danske Patienter. Jesper har endvidere været presseansvarlig i Danmarks Apotekerforening.

- Jesper har lige den faglige spændvidde og erfaring, vi har brug for, udtaler kommunaldirektør Inger Marie Vynne i forbindelse med ansættelsen af kommunens nye pressechef.

- Som presseansvarlig bliver det Jespers opgave at fortsætte og styrke det gode samarbejde, vi har med medierne i Lejre Kommune og omegn. Som kommunikationsansvarlig vil vi blandt andet nyde godt af Jespers erfaring med de sociale medier. Og som kollega og medarbejder får vi med Jesper en udpræget holdspiller. Vi glæder os til samarbejdet!, fortsætter kommunaldirektøren.

Udover sin journalistuddannelse har Jesper en bachelorgrad i historie og en fortid som spejder. Begge dele regner han med at bringe i spil i sit kommende job:

- Jeg holder meget af at bevæge mig rundt i naturen, ofte med et fortidsminde som mål. Og når jeg er på tur med familien, bliver kone og børn tit mere eller mindre frivilligt slæbt med på ruinjagt. Så jeg ser det som et kæmpe privilegium at komme til at arbejde for en kommune som Lejre, der netop har smuk natur og unik historie som en markant del af sit DNA, siger Jesper Benzon Jørgsholm.

Jesper Benzon Jørgsholm begynder i sit nye job den 1. marts. Han afløser Claes Amundsen, der tiltrådte som kommunikationschef i Institut for Menneskerettigheder den 1. februar.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk