20. september 2021
Liberal Alliance og lokale Herslev-folk fjernede sten og affald fra Herslev Strand søndag eftermiddag. Foto: Jon Lorentsfeldt.
Liberal Alliance og lokale Herslev-folk fjernede sten og affald fra Herslev Strand søndag eftermiddag. Foto: Jon Lorentsfeldt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LA og Lejre-borgere fjernede skarpe sten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LA og Lejre-borgere fjernede skarpe sten
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. august 2021 kl. 06:35

Herslev: Søndag formiddag var frivillige trukket i arbejdstøjet på Herslev Strand for at fjerne skarpe sten og affald fra det rekreative område.

Bag indsamlingen stod Liberal Alliance i Lejre og Roskilde, og i løbet af et par timer blev der fjernet sten fra børneområdet på venstre side af den nye badebro såvel som ved havnen.

De fleste sten blev båret ud på en større dybde, så de ikke længere er til gene, men kan ligge og blive slebet glatte af bølgerne.

På land blev et hold desuden sendt afsted for befri området for plastik og andet affald. Det lykkedes at indsamle to fulde sække, der dermed ikke havner i fisk og fugles maver.

Undervejs kom flere strandgæster forbi og tilkendegav deres støtte til indsatsen, ligesom flere valgte spontant at give en hånd med.

- Vi håber nu på, at det varer længe, før der er problemer med revnet tæer og poter i Herslev, udtaler Jon Lorentsfeldt, spidskandidat for Liberal Alliance i Lejre Kommune.

Liberal Alliance oplyser, at indsatsen på Herslev Strand var sat i kalenderen som et upolitisk arrangement.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk