18. april 2019
? Trypical Cumbia skal med deres sydamerikanske musik nok kunne trække mange ud på dansegulvet
gallery icon

Se billedserie

? Trypical Cumbia skal med deres sydamerikanske musik nok kunne trække mange ud på dansegulvet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat med masser af music

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat med masser af music
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. august 2018 kl. 15:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dette års kulturnat i Hvalsø byder på en blanding af tradition og skæve og skønne indslag, der matcher årets tema "Den skæve skønhed"

Hvalsø: Når Hvalsø Kulturnat 2018 løber af stablen fredag den 7. september, så er det traditionen tro med masser af musik og mange andre aktiviteter aftenen igennem.

Indholdet er til gengæld en blanding af tradition og skæve og skønne indslag. Det er baggrunden for temaet "Den skæve skønhed".

Blandt traditionerne finder man blandt andet sangskriverteltet ud for Josefine på Hovedgaden 4. Her bydes der på musikalske godbidder fra både lokale og næsten lokale sangskrivere og musikere.

I år vil man kunne høre The Mes, Carita, Helge Larsen, Rasmus Stjernestøv Nelausen, Kirsten Dahl med flere. Sangskriverscenen er ideelt, når man vil sætte tempoet ned og lytte til gode sange.

Den skæve skønhed får til gengæld god plads, når Hvalsø Kirke byder ind med to arrangementer - begge med sangeren og sangskriveren Per Worm. Kl. 19:00 kan man møde Per Worm sammen med hjælpepræst ved Hvalsø Kirke i Hvalsø Sognegård. Overskriften for det er 'Offentlige Alkoholikere- en Minnesota-cabaret med de to utaknemmelige misbrugere, sognepræst Søren E. Jensen og musiker Per Worm'.

Senere - kl. 20:30 giver Per Worm koncert i Hvalsø Kirke. Det sker med backup af Bebe Risenfors, der blandt andre har spillet og indspillet med Tom Waits, Sofie van Otter og Elvis Costello.

Ømme fodsåler
Igen i år kommer den store scene på Kropladsen til at befinde sig i et kæmpetelt. Her bydes der på masser af musik - og ikke mindst musik til dans. Om man vil lytte eller danse med, er naturligvis op til en selv, men Den Ægte Kvartet (tango med mere), Leganger Larsen Combo (surf og rockabilly) og Trypical Cumbia (sydamerikansk musik) bør kunne trække mange ud på dansegulvet. Der er i alt fald en oplagt mulighed for ømme fodsåler.

Østergadecentret
Østergadecentret er hjemsted for et væld af foreninger, og de holder traditionen tro åbent på kulturnatten. Stik hovedet indenfor og find ud af, hvad der foregår der og om der er noget, der er interessant for dig.

Sidste år kunne man opleve et fantastisk optog med store, flotte fabeldyr. Hvad man kommer til at opleve at skæv skønhed i år, afsløres ikke her. Men deltag i kulturnatten, og find ud af, hvad der sker. Traditioner og nye skæve indfald er der i alt fald garanti for.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk