14. juli 2020
Tre skønne julebørn med lækre honninghjerter
gallery icon

Se billedserie

Tre skønne julebørn med lækre honninghjerter
Foto: Susanne Helmo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulden forhindrede ikke en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulden forhindrede ikke en succes
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 05. december 2012 kl. 10:42
Af Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forældrene rendte i hælene på deres børn ved fredagens juleræs  i Hvalsø. Det gjaldt om at få et stempel i de deltagende butikker, så børnene kunne deltage i en konkurrence senere på aftenen.
Mørket sænkede sig, men det forhindrede ikke børnene i en slags stafetlignende løb mellem butikkerne med forældrene halsende bagefter.
Midt i det hele skulle julemanden ankomme for at tænde det store juletræ og bager Sofus butik blev umiddelbart efter invaderet af frysende tilskuere.
Han havde i dagens anledning bagt 1800 honninghjerter, som han beredvilligt delte ud af, mens han på syngende bornholmsk kommenterede.
Butikkerne havde disket op med lækkerier til børnene og det hele sluttede i Superbrugsens forhal, hvor der blev trukket lod om præmier.

25. gang at julemanden kommer

Julemanden i år skulle have været borgmesteren, men julemandens gang afslørede, at det var en mand. Christian Plank trådte til, da borgmesteren blev forkølet og han viste ingen frygt, da han stod i kurven og blev hejst til vejrs for at tænde juletræet og som altid udløste det stor jubel, da lysene tændtes.
Poul fra Pouls herretøj fortæller, at han faktisk bærer en del af skylden for, at julemanden overhovedet dukker op i Hvalsø.
Han var nemlig med, da den første borgmester Ole Jørgensen tændte juletræet for første gang. Siden blev det Hilmer Fenger, Virginia Holst, Flemming Jensen og måske næste år Mette Touborg.

Tip os


mcred@sn.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk