23. juli 2021
?Hvor kragerne vender? handler om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv som forfatter i København. Det bliver anderledes, da hun vender hjem til et bryllup.
?Hvor kragerne vender? handler om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv som forfatter i København. Det bliver anderledes, da hun vender hjem til et bryllup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kragerne vender i Hvalsø Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kragerne vender i Hvalsø Bio
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. juli 2021 kl. 10:26

Hvalsø: Torsdag den 22. juli har Hvalsø Bio Danmarkspremiere på Biografklub Danmark-filmen "Hvor kragerne vender". Her kan man stifte bekendtskab med en ny instruktør og manuskriptforfatter, Lisa Jespersen, der her debuterer som spillefilmsinstruktør.

Lisa Jespersen har lovet selv at komme til Hvalsø Bio og præsentere filmen som en del af biografens serie "FilmestiHvalsø i små bidder", der afløser for den aflyste filmfestival i marts. Da Lisa Jespersen netop er blevet mor, kunne arrangementet ikke gennemføres forud for filmens premiere. Det gennemføres derfor i stedet torsdag den 26. august med den lokale instruktør, Steen Rasmussen, som interviewer.

For de tålmodige er der mulighed for at vente for at få denne oplevelse med. Men ellers er der rige muligheder for at se filmen i spilleperioden fra den 22. juli til den 1. august.

Weekendbio til de små
"Hvor kragerne vender" handler om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv som forfatter i København. Hun vender hjem for at deltage i broderens bryllup, og så opdager hun, at han skal giftes med Catrine, der bestemt ikke var Lauras livret i barndommen. Snart indser Laura, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om, at få den tilbage.

I weekenden kan børnene se animationsfilmen 'Flummerne'. Filmen handler om de to søskende Op og Ed, der er flummere, nogle nuttede og pelsede donut-formede dyr. Ved et uheld rejser de fra år 1835 og frem til nutidens Shanghai. Her ser de for første gang trafik, smager fastfood og det værste af det hele... de opdager, at alle flummere er uddøde. Nu er det op til det gakkede par at redde sig selv og sikre deres arts overlevelse.

Tip os


mcred@sn.dk

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk